ico 09-42 59 86 03 ico

Nokian Nastarenkaat

Nokian

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7295 Asiakkaiden arviot

kaikki renkaat ja palvelu on ollut nopeaa ja vaivatonta I. O., salla lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Nokian profiileihin:Nokian nastarenkaat

Nokian nastarenkaat ovat sinulle, joka tarvitset renkailtasi pitoa ja turvallisuutta jopa äärimmäisissä talviolosuhteissa. Nämä Suomalaiset talvirenkaat tekevät ajamisesta elämyksen jopa kaikista haastavimmissa talviolosuhteissa. Nokian renkaat ovat erityisen tunnetut niiden loistavasta kulutuskestävyydestä sekä lähes täydellisistä ajo-ominaisuuksista. Juuri tämän takia Nokian nastarenkaat ovatkin aina parhaiden joukossa talvirengastesteissä.

Renkaiden valinta ja ominaisuudet

Talvirenkaita valitessa tulisi merkin ja mallin lisäksi miettiä minkälaiseen käyttöön ne tulevat. Jos suurin osa ajosta tapahtuu esimerkiksi alueilla, missä tiet voivat olla kuivat suuren osan talvesta, niin kitkarenkaat voi olla oikea valinta. Toisaalta, kun tarvitset optimaalista pitoa kaikista haastavimmissa olosuhteissa, niin nastarenkaat tarjoavat sitä sinulle. Tämän lisäksi kannatta ottaa huomioon myös renkaan kuormitusindeksi ja nopeusluokka sekä varmistaa, että ne sopivat omaan käyttöösi. Kuormitusindeksillä ilmoitetaan maksimi paino, minkä rengas kantaa menettämättä ajo-ominaisuuksiaan. Nopeusluokka puolestaan kertoo suurimman mahdollisin nopeuden, missä rengas kykenee kuljettamaan kuormitusindeksinä mukaisen painon ongelmitta.

Mistä tilata talvirenkaat

Nokian renkaat tilaat edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella helposti rengas-online.com suuresta rengasvalikoimasta, mistä tilatessasi säästät rahan lisäksi myös aikaa. Tilaa uudet nasta- tai kitkarenkaat jo tänään ja nauti entistä turvallisemmista ajokilometreistä uusilla renkailla!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.09.2019 07:16