Nokian Henkilöauton kesärenkaat

Nokian

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Haluttu rengassarja löytyi, tilaus onnistui, asennuspaikan valinta onnistui, maksu onnistui ja tämä kaikki sohvalta nousematta. E. O., Lahti lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Nokian kesärenkaat: huipputeknologiaa juuri Suomen oloissa autoiluun

Teknologiayrityksenä maailmanmaineeseen ponnistanut Nokia ehti ennen kännyköitä nauttia suomalaisten suosiota jo vuosikymmenien ajan kumi- ja rengasvalmistajana. Yhtiö aloitti autonrenkaiden tuotannon vuonna 1932, ja sen saavutuksiin kuuluu esimerkiksi maailman ensimmäisen talvirenkaan, Kelirenkaan, lanseeraus vuonna 1934. 2010-luvulla Nokian kesärenkaat on suunniteltu turvallisiksi, ympäristöystävällisiksi ja mikä tärkeintä, erityisesti pohjoiset sääolosuhteet huomioiviksi. Vaikka renkaat joutuvat talvikaudella vieläkin kovemmalle koetukselle, täytyy Suomen ilmastossa kesärenkaidenkin kestää monenlaista. Erityisosaamisensa ansiosta Nokia lupaa renkaidensa pidon ja turvallisuuden niin huhtikuisissa pakkasaamuissa kuin loppusyksyn sadekeleillä. Tällä hetkellä henkilöautoihin valmistetaan Hakka-sarjan kesärenkaita, jotka pärjäävät yhtiön mukaan vaikka vesiliirrossa tai äkkijarrutuksissa. Katumaastureihin, isoihin henkilöautoihin ja maastoajoon on suunattu puolestaan vielä tukevammat Rockproof- ja Rotiiva-rengassarjat tiettyjen Hakka-profiilien lisäksi. Viime vuosina Nokian renkaat ovat olleet kysyttyjä myös Venäjällä ja IVY-maissa, joiden sääolosuhteet muistuttavat Suomea.

Renkaita etsiessä on helppo päätyä tutkailemaan kaikenlaisia halpoja vaihtoehtoja. Nokian kesärenkaat maksavat hieman korkeamman hintansa kuitenkin takaisin erikoisominaisuuksillaan ja ensiluokkaisella laadullaan. Esimerkiksi osasta Hakka-sarjan tuotannossa olevista sarjoista, kuten Hakka Black 2:sta, löytyy Dynamic Grip -ominaisuus. Dynamic Grip pitää huolen siitä, että renkaiden kosketuspinta alustaan pysyy varmasti turvallisen tiukkana - myös nopeassa ajossa liukkailla teillä. Hakka Blue 2 -sarjan renkaissa on puolestaan omaa Nokian kehittämää kumisekoitusta nimeltä Blue Hybrid. Tämän kumiseoksen kerrotaan mukautuvan sään ja lämpötilan muutoksiin, taaten ensiluokkaisen märkäpidon niin pikkupakkasilla, kesälomamatkoilla kuin syksyn lehdillä ajaessa. Erittäin ympäristötietoisia autoilijoita puhuttelee Nokia Hakka Green 2 -sarja, jonka renkaat alla on mahdollista voittaa jopa 18 metriä jarrutuksissa kilpailijoihin verrattuna. Nokialta löytyy aina ensiluokkaista laatua.

Nokian kesärenkaat: laajin valikoima ja helppo tilaus

Verkkokaupastamme haet ja tilaat erittäin kätevästi juuri sellaiset Nokian kesärenkaat kuin tarvitset. Nokian renkaissa yhdistyvät pitkän liiketoiminnan tuoma varmuus ja into jatkuvaan innovointiin ajokokemuksen kehittämiseksi. Panostettuasi näihin laaturenkaisiin voit siis nauttia autolla ajamisesta entistä luottavaisemmin. Tietenkin asiakaslähtöiset toimitusehtomme ovat myös tuntuvia. Aina kun ostat kerralla kaksi rengasta tai enemmän, on renkaiden toimitus paitsi vikkelää, myös täysin ilmaista! Jos ostoksen tehtyäsi päädytkin toisiin renkaisiin, koskee tuotteitamme reilu 30 päivän palautusoikeus. Kaikissa kysymyksissä sinun on mahdollista saada tukea ystävällisiltä ja kokeneilta asiakaspalvelijoiltamme.

Koska Rengas-online.com on Euroopan suurin renkaiden jälleenmyyjä verkossa, pystyy tarjonnastamme valitsemaan renkaita joka käyttötarkoitukseen. Valikoimassamme on 25 000 erilaista rengasprofiilia yli 100 valmistajalta ja verkostossammekin 400 yhteistyöasentajaa. Valitse renkaasi tänään!

Nokian profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:25