ico 09-42 59 86 03 ico

Nankang Henkilöauton ympärivuotiset renkaat

Nankang

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7195 Asiakkaiden arviot

Jo viides rengaspaketti tilauksessa, edellisissä ei ongelmia. I. A., Korpilahti lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Nankang profiileihin:Nohevat ympärivuotiset Nankang-renkaat kiitää yli nietosten ja läpi kesäistenkin niittyjen

Nankang on rengasmaailman ehdotonta huippua, ja mikä ettei, niin hyvää kumia on ja rakennekin luja kuin mikä. Ympärivuotiset renkaat, Nankang N607, ovat laatu- ja kustannustietoisten autoilijoiden ehdotonta suosikkimateriaalia. Kun on hyvät renkaat alla, ei tarvitse välttämättä joka kauden vaihteessa olla vaihtamassa, vaan voin rauhassa ajella ja tehdä töitä sekä suorittaa tehtäviä. Sellaista on renkaiden kanssa, ja hyvää onkin. Kun kesät on leutoja, eikä talvikaan sen pahemmin pakkasen puolelle mene, niin näillä Nankang N607 kitkarenkailla voi kyllä hyvin mennä ja mittailla maisemiakin siinä lomassa.

Nämä Nankang N607 kitkarenkaat alla turvallisesti saa mennä vaikka vaativiakin kelejä pitkin

rengas-online.com myy uudet Nankang N607 kitkarenkaat tietysti hyvään hintaan ja reiluin ehdoin, niin on hyvää että oksat pois. Maisemat vaihtuvat varmasti villiinkin tahtiin ja pientareet pöllyää lunta tai lehtiä, kun näillä hyvillä kitkarenkailla kuski kulkee ja polkee koneeseen kaasua minkä ehtii. Suorat menevät suorina ja kaarteet tiukalla, kun on hyvät kitkarenkaat alla ja tie auki edessä pitkälle tulevaan. Horisontissa vaan siintää kun maisemat vilisee, kohta on jo pönttö taas kuumana kun kone iskee kipinää minkä ehtii. Ympärivuotiset renkaat sietävät kylmää ja lämmintä kumpaankin kuin tuosta vaan, on hyvä olla kun ominaisuudet ovat tasaisesti ja kohdallaan, ei käy näille renkaille niin, että kuumassa kesähyössä herpaantuisi muoto ja tiukka ote. Toisaalta talvessakin, vaikka pakkastakin olisi leudon talven verran, nämä renkaat kyllä joustavat ja kulkevat hyvin ilman että kumi hyytyy tai kohmettuu paikaalleen. Sen kummemmasta pakkasesta tietoakaan, näillä renkailla on hyvä mennä joulusta juhannukseen. Turvallisesti tiellä, varovaisuus ennen kaikkea. Jos nastoja tarvitaan, niin sitten oikeat nastarenkaat alle, ei pidä ottaa turhia riskejä renkaiden kanssa.

Näistäkin syistä johtuen Nankang N607 kitkarenkaat ovat niin kovasti suosittuja kaudesta toiseen

  • Vahva ja vankkarakenteinen keskiripa takaa hyvän tuntuman lumiseenkin tienpintaan
  • Kulutuspintakuvion suunnittelussa on erityisesti pyritty luomaan kokonaisuus jossa vierintävastusta ei ole ainakaan liiaksi ja melutasokin pysyy alhaisena
  • Rengas "leikkaa" veden alta pois veitsen lailla, kuten eräs tuntematon asiakas kirjoitti kuvatakseen renkaan märkäpito-ominaisuuksia

Tiukat ja kestävät Nankang N607 kitkarenkaat saat rengas-online.com verkkokaupasta tietysti verrattoman hyvin ehdoin ja valtavankin hyvällä hinnalla. Tuskin on pikkurahalla tämän parempaa rengasta koskaan saanut, hyvää on ja laadukasta lähes jokaiselle tielle tai keleihin. Eräässäkin käyttäjäarvostelussa tämän renkaan suosio oli huipussaan jo vuosia sitten. 33% vastaajista arvioi renkaan täydelliseksi (4/4 pistettä) ja jopa 67% kertoi sen puolestaan olevan erittäin hyvä (3/4 pistettä). rengas-online.com saat ostettua kunnon renkaat reilumpaan hintaan, ilman sen kummempaa kaivelemista. Nyt lähtee hyvät kumit edullisesti kaikille teille, kuhunkin kauteen sopivat mallit tai mikä ettei ympärivuotiset kitkarenkaat joilla leutokin kesä sujuu siinä missä tavallista miedompi talvi sekin. Jos nastat olisivat liioittelua, niin silloin kunnon kitkarenkaat ovat varmasti poikaa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 19.04.2019 07:10