ico 09-42 59 86 03 ico

Mud terrain renkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

/

Hintaluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7237 Asiakkaiden arviot

kaikki renkaat ja palvelu on ollut nopeaa ja vaivatonta I. O., salla lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Maastorenkaat

Maastorenkaat on lajiteltu omaan tuoteryhmäänsä, mistä sinun on helppo löytää maastoautollesi sopiva rengasmalli. Tunnetuimpia maastorengasvalmistajia ovat Michelin ja Federal. Hakemalla renkaita rengaskokosi perusteella löydät kaikki sopivat rengasmallit, mitä Rengas-Onlinella on valikoimassa.

Maastorenkaiden tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu niiden pito maanteiden ulkopuolella, mutta tietysti myös niiden suorituskyky maastosta poistuttaessa. Karkean kuvion omaavat maastorenkaat on suunniteltu puhdistumaan itsestään ja näin saavuttamaan maksimaaliset ominaisuudet lähes välittömästi maantielle saavuttaessa.

Rengas-Online valikoiman suosituimmat maastorenkaat Michelin 4x4 rengasmalli on täysiverinen nelivetoisille maastureille kehitetty maastorengas, mikä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa. Federal Couragia rengasmalli on hieman edullisempi ja se on optimoitu ympärivuotiseen ajoon. Couragia maastorengas omaa erittäin suurikuvioisen pintakuvion, mikä puree tiukasti kiinni pehmeäänkin maastoon ja tarjoaa äärimmäistä pitoa kaikista vaativimpiin olosuhteisiin. Kakki maastoon tarkoitetut renkaat omaavat normaalia kestävämmän rakenteen, mikä kestää kivien iskut ja tarjoaa erittäin jämäkän ajettavuuden korkeasta profiilistaan huolimatta.

Tilaa nyt laadukkaimmat renkaat maastoon erittäin edullisesti Rengas-Online verkkokaupasta Kansainvälisesti toimivan verkkokaupan suuri myyntivolyymi mahdollistaa huomattavasti Suomen hintatasoa edullisemmat hinnat kaikille rengasmalleille. Tilatessasi vähintään kaksi rengasta tarjotaan tuotteiden toimitus sinulle täysin ilmaiseksi. Voit valita tuotteiden toimituksen Rengas-Onlinen kanssa yhteistyötä tekevään asennuspisteeseen tai suoraan kotiisi.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 18.06.2019 06:41