Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Moottoripyörän renkaat: Enduro

Asennuspalvelusi

Asennuspalvelusi Ei hätää. Tarjoamme myös moottoripyörän renkaille asennuspalvelua lähelläsi. Asennuspalveluhakuun

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Kuinka pääsen asennuskumppaniksi?

Haemme vielä yhteistyökumppaneita moottoripyörän renkaiden asennuksiin.
Ilmoittaudu tässä ilmaiseksi

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Enduropyörän renkaat

Avoimen maaston yli kiitäminen Enduropyörällä – seikkailu, jonka yhä useammat moottoripyöräilijät kokevat. Monissa näistä moottoripyöristä on myös rekisteröityyn katuajoon sopivia ominaisuuksia, mutta ne tarvitsevat erityiset endurorenkaat. Niiden ei tarvitse olla nopeimmat, mutta niillä voi valloittaa turvallisesti kaiken tyyppiset maastot. Olitpa asfaltilla, soralla tai hiekalla – renkaan pito on endurolle kaikkein tärkein asia. Enduropyöriä ei useinkaan näe ankarassa maastossa, mutta ne tarvitsevat kestävämmät moottoripyörän renkaat – vierintävastus on hyvin tärkeä tekijä ostoprosessissa. Myös ajajan mukavuudella on paljon merkitystä.

Nappulamaiset renkaat ja kova profiili

Endrorenkaissa on karkeampi kulutuspinta kuin tavallisen moottoripyörän renkaissa. Niitä voi käyttää mudalla ajettaessa jopa kylmällä säällä. Monet endurorenkaat mukautuvat hyvin märälle tielle, ja nopeuden kasvaessa ne tarjoavat kaivatun turvallisuuden – eli riittävän otteen tiestä. Osoitteessa rengas-online.com löydät suuren valikoiman renkaita enduroon, jotka me toimitamme sinulle maksutta. Voit valita toimitusosoitteeksi huoltamon, jossa renkaat asennetaan.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 04.04.2020 07:26