Mitas Renkaat

Mitas

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Mitas renkaat

Mitas renkaat tunnetaan kolmella eri nimellä Euroopassa. Mitaksen brändejä ovat Mitas, Cultor ja Continental. Mitas on yksi Euroopan suosituimmista maatalousajoneuvojen renkaiden valmistajista. Merkin rengasvalikoimaan kuuluu muun muassa maasiirtoautojen, työkoneiden, moottoripyörien ja traktoreiden renkaat sekä muutamia harvinaisempia erikoisrenkaita, kuten lentokoneiden laskutelineen renkaat.

Mitas renkaat valmistetaan Tsekeissä, Yhdysvalloissa ja Serbiassa, renkaiden mallista riippuen. Traktorin renkaista myös Suomessa tunnetuksi noussut valmistaja pyrkii pitämään laadukkaiden tuotteidensa hinnat asiakasystävällisinä. Suurien renkaiden kuljettaminen voi olla itsellesi erittäin työlästä ja siksi Rengas-Online verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden tilaamisen suoraan lähimpään asennuspisteeseesi ilman lisäkustannuksia Tilaa Mitas renkaat edullisesti netistä Ostaessasi tuotteet verkossa säästät jopa neljäs osan ostoksissasi. Ilmainen kuljetus ja ystävällinen asiakaspalvelu varmistavat tyytyväisyytesi. Rengas-Online tarjoaa myös yhden Euroopan kattavimmista valikoimista.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 27.10.2020 07:19