Neuvonta
09-42 59 86 03

Michelin Henkilöauton
talvirenkaat

Michelin

Rengastyyppi:

Rengaskoko:

Nopeusluokka:

Hintaluokka:

Merkki:Michelin talvirenkaat: Mahtava valinta

Kuljettajien on syytä ottaa ankara sää ja siitä johtuva huono tien kunto huomioon jo ennen ensilumen satamista. Pakkassää ja huurre vaativat talvirenkaita, sillä jo ennen lumen tuloa ne tekevät tienpinnan liukkaaksi ja huonon näkyvyyden. Kun kuljettaja vaihtaa Michelin talvirenkaat ajoissa - esim. Michelin Alpin, Michelin Pilot Alpin tai Michelin Agilis Alpin- se on turvallinen valinta. Talvirenkailla voit varautua ajoissa hankaliin sääolosuhteisiin, kuten mustaan jäähän ja lumisohjoon.

lisää ...

Michelin talvirenkaat: Lisää turvallisuutta kiitos Pilot Alpin- sarjan kova renkaan ura rakentelle

Erityisesti valettu sipit varmistavat maximi turvallisuutta Michelinin Pilot Alpin talvirenkailla. Urat johtavat luotettavasti loskan ja veden pois ja talvirenkaiden pito takaa vakaan autonhallinnan lumisella pinnalla. Uusi parannettu kumiyhdiste varmistaa kestävän pidon ja luotettavan jarrutuksen Michelinin talvirenkailla missä tahansa sääolosuhteissa, myös suurilla nopeuksilla.

Michelin Alpin-sarjan talvirenkaat : Kestävyys johtuva vähäisen kulutuksen ja repeytymisen sekä optimaalisen painon jakaantumisen

Erinomainen kumi ja kestävä urakuviointi takaavat täydellisen laadun talvirenkaille, vähäisen kulutuksen ja repeytymisen sekä optimaalisen painon jakaantumisen. Michelin Alpin talvirenkailla on kaikki nämä edistykselliset ominaisuudet ja ne takaavat täyden suorituksen syksystä kevääseen.

Michelin talvirenkaat: Johdonmukainen kehittäminen

Michelin seisoo perinteet ja jatkuvaa kehitystä, varsinkin kun on puheessa talvirenkaat. Teitä rakennetaan jatkuvasti käyttäen uusia päällysteitä, kuten huokoista asfalttia ja muutokset päällysteessä ovat aina haastavia talvirenkaille. Michelinit ovat ihanteelliset talvirenkaat, juuri kehitetty sopimaan vaihteleviin päällysteisiin. Yhtiö suhtautuu joustavasti yleisiin olosuhteisiin ja kehittää talvirenkaita, kuten Michelin Alpin, onnistuen saamaan parempia rakenteita, kulutuspintoja ja kumin ominaisuuksia Michelin talvirenkaat varmistavat paras mahdollista turvallisuutta, joustavuutta ja ajomukavuutta, kun se on luminen ja jäinen.

Michelin profiileihin:

Me asennamme
renkaasi!
Valitse joku
yhteistyöliikkeistämme
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 36,70 €
,
esim. 145/70R13T alkaen 36,70 €
tai 195/65R15T alkaen 52,10 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,40 €
,
esim. 155/70R13T alkaen 34,40 €
tai 195/50R15V alkaen 50,40 €
Nopea + mukava palvelu:
  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen
Laaja valikoima ja ...:
...korkealaatusia tuotteita
  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

© 1999-2014 by Delticom / rengas-online.com 23.06.2014 07:32