Neuvonta
09-42 59 86 03

Michelin Henkilöauton
kesärenkaat

Michelin

Rengastyyppi:

Rengaskoko:

Nopeusluokka:

Hintaluokka:

Merkki:Erinomaisen laatu: Michelin kesärenkaat

Tutkimuksen mukaan Michelin kesärenkaat ovat erittäin suosittuja kuljettajille. Sen takia ovat niin suosittuja, koska niiden suorituksien ovat kestäviä. Vuosien mittaan seuraavat, että Michelin renkaat on käytetty monia tunnettuja automerkkeistä.

lisää ...

Jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen korkean tason ajomukavuuteen

Michelin kesärenkaat kehitetään jatkuvasti. Yhtiö laittaa prosenttiosuutta heidän vuotuisen liikevaihdosta tutkimukseen ja kehitykseen. Kuljettajat hyötyvät myös yhtiön kokemuksesta toimittajana Formula 1:lle. Konsistentit kehittämisien tuloksia ja erinomaisia laatuja kesärenkaita antavat mukavuutta ajamisen välillä.

Kesärenkaat koviin vaatimuksiin

Michelin tarjoaa tasapainoisen kesärenkaat mitkä rullaavat sujuvasti kaikilla tienpinnoilla. Michelin kesärenkaat saavat hyviä pisteitä, koska heillä on lyhyet jarrutusmatkat märillä teillä ja korkea varauksia vesiliirron. Michelinin kesärenkaat varustavat myös mahdollisimman hyvän turvallisuuden ja valvonta kuiva pinnoilla. Heidän lisäetuja, että heillä on erittäin alhaisen vierintämelutaso, mukava jousitus ja satunnaisen ​​kestävyys ja pitkäikäisyys.

Michelin kesärenkaat vähentää polttoaineen kulutusta

Kun kyseessä on polttoaineen kulutuksen vähentämisen, oikean renkaan valitsemisella on ensiarvoisen merkitys. Michelin asettaa erittäin tärkeänä tuottamiseen nimittäin Energian Säästö-renkaat. Painopiste tässä on keskittyä tehokkuuteen ja ilmastonsuojeluun. Michelin kesärenkaat, joilla on alhaisen vierintävastuksen auttaa vähentämään nykypäivän CO2-päästöjä. 1990-luvulla "Vihreä renkaiden" kehityksen jälkeen, Michelin on pelannut merkittävä rooli maailmanlaajuisen polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen vähentämisessä. Jos kaikki ajoneuvot ja kuorma-autot Euroopassa rullataan "vihreällä renkailla", Eurooppa voisi säästää noin 4,5 miljardia litraa dieseliä ja 1,5 miljardia litraa bensiiniä vuodessa. Se on oikea rengas, joka tuo ajoneuvon suorituskykyn ja mukavan käsittelyn täydelliseksi. Michelinin kesärenkailla on täydelliset ominaisuudet.

Huippu tulokset Michelin kesärenkailla

Saksan "Gute Fahrt"-lehden mielestä Michelin kesärenkaat ehdottomasti kannattaa suositella. Heidän tarkastelun Michelinin Pilot Sport 3 voitti johtavan aseman - varsinkin kun se tulee käsittelyyn märillä teillä. Tämä Michelin kesärengas on saanut arvostusta suurta vakautta ja vain alhaisen taipumus aliohjautumiseen. Huippuluokka oli myös jarrutuksen tulokset märällä ja kuivalla pinnalla. Saksalaisen aikakauslehti "Sportauto" on tarkistanut säännöllisesti Michelin-renkaat, muun muassa Michelin Pilot Sport Cup +. Testaajat olivat erityisen innostuneita Michelin kesärenkaiden suora ja nopea ohjaustuntumasta ja hyvästä pidosta.

Michelin profiileihin:

Me asennamme
renkaasi!
Valitse joku
yhteistyöliikkeistämme
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 36,70 €
,
esim. 145/70R13T alkaen 36,70 €
tai 195/65R15T alkaen 52,10 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,40 €
,
esim. 155/70R13T alkaen 34,40 €
tai 195/50R15V alkaen 50,40 €
Monia maksutapoja:
Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

© 1999-2014 by Delticom / rengas-online.com 23.06.2014 07:32