Michelin Henkilöauton talvirenkaat

Michelin

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Haluttu rengassarja löytyi, tilaus onnistui, asennuspaikan valinta onnistui, maksu onnistui ja tämä kaikki sohvalta nousematta. E. O., Lahti lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Mahtavat Michelin talvirenkaat tietävät sitä että pidot paranee

Michelin talvirenkaat ovat rengas-online.com asiakkaiden suosittu valinta vuodesta toiseen, ja tässä mallistossa onkin talvirenkaita muutamakin mistä valita. Pohojisen Euroopan oloihin tarvitaan kunnon renkaat, jos kylmää on ja pakkasta, lunta ja jäätäkin tiellä, mutta etelän leutoon talveen voi hyvin riittää tavalliset talvikäyttöön suunnitellut nastattomat kitkarenkaat. Michelin renkaiden sarjassa on muutamatkin nastattomat ja nastoitetut mallinsa, niin että kukin asiakas varmasti löytää sopivan ilman että tarvitsee sen kummemmin hakea tai koettaa.

Meiltä rengas-online.com löytyy varmasti sopivat nastattomat kitkarenkaat isommankin SUV-ajoneuvon tarpeisiin ja tiukat pienet nastarenkaat joilla hoituu talviajot niin Oulunkin jäätiellä, kuin keskisuomen korkeudella tai mikä ettei Suomenlinnassa tai Suonenjoella, keskelläkin talvea, kun lunta tulee ja tien pinnatkin saattavat olla kovasti jäässä ja olosuhteet muutenkin arktista laatua.

Michelin talvirenkaat kestävät kunnolla kulutusta ja vertailuakin kaltaistensa välillä

rengas-online.com myy Michelin talvirenkaat tavalistakin parempaan hintaan jos ei jopa edullisemmin kuin monet muut. Tästä ei tarjoukset ainakaan kovin halvalla paremmaksi muutu, vaan optimaalinen valikoima on tarjolla hyviä renkaita joista valita. Hinnat eivät ainakaan turhaan päätä huimaa ja pidot ovat kussakin mallissa valmistajankin mainospuheiden mukaan varmasti huippuluokkaa. Tärkein valinta kulkee siinä ostaako nastarenkaat vai kitkarenkaat, ja on kitkarenkaidenkin mallistoissa useampikin kulutuspintakuviomallinsa joista valita.

Nämäkin Michelin talvirenkaat herättävät huomiota leudommillakin seuduilla

  • CrossClimate+ kitkarenkaat jotka lupaavat hyvää suorituskykyä sekä kuivalla että märällä tiellä sekä pitkää käyttöikää
  • X-Ice North nastarenkaat pohjoisenkin Euroopan vaativiin oloihin
  • Latitude X-Ice North2 nastarenkaat reilumman kokoisiin SUV-luokan ajoneuvoihin

Osta nyt uudet hienot Michelin talvirenkaat takuulla parempaan hintaan kuin monet muut. Tuskin on sellaista tarjousta helposti löydettävissä joka pistäisi paremmaksi, ainakaan halvemmalla aivan tuosta vaan. Laadukkaat Michelin renkaat saat varmasti hankittua rengas-online.com reilummin ehdoin ja jopa parempaan hintaan kuin monet muut. Näissä rengasmalleissa on laatua riittävästi varmastikin, ja kun tunnettu maailman huippumerkki on kyseessä niin varmasti silel joka tietää mitä on hankkimassa on ostaminenkin helppoa pelkän tuotenimen ja rengaskoon perusteella. rengas-online.com toimitus hoituu varmasti sekin, vaikka ostaisi isommankin erän samalla niin kyllä hoituu ja renkaat toimitetaan ajallaan sekä varmasti perille saakka, niin että hyvä tulee tuumalleen eikä vain sinne päin.

Michelin talvirenkaiden valikoimaan voi tutustua myös verkossa www.michelin.fi/talvi-renkaat ja sitten suunnata takaisin rengas-online.com laittamaan tilaus matkaan vaikka saman tien. Tästä ei ostaminen helpommaksi muutu ja kun kaikki tuotetiedot ovat selkeästi esillä käy vertaileminenkin kuin tuosta vaan. Pikkurahalla saattaakin saada aivan saman veroisen renkaan kuin mitä kalliimpi itse asiassa olisi. Onpa kuitenkin niin, että kussakin rengasmallissa on omat piirteensä, jotka eivät välttämättä tule niin selkeästi esiin kun renkaat laitetaan rinta rinnnan pelkän kokonsa perusteella.

Michelin profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:22