Michelin Henkilöauton kesärenkaat

Michelin

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Kaikki aikaisemmat rengastilaukseni ovat menneet erittäin hyvin ! O. U., Kuusamo lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Michelin kesärenkaat – kesän vaihteleville keleille tarvitaan luotettava rengasvalinta

Michelin kesärenkaat on valmistettu lukuisien vuosien kokemuksella. Tämä ranskalainen rengasvalmistaja on aloittanut toimintansa jo vuonna 1889, joten jo lähes 130:n vuoden kokemuksen ansiosta renkaat valmistetaan Michelinin toimesta tänä päivänä laadukkaasti ja varmasti. Kaikista maailman rengasvalmistajista se onkin toiseksi suurin koko maailmassa. Kokemusta on myös renkaiden valmistamisesta Formula 1 -sarjan autoihin, joten rengasinsinöörit ovat voineet hyödyntää arvokasta tietoa kilparadoilta käytettäväksi tavallisiin liikenteen kulkuneuvoihin. Michelinin valikoimasta löytyy tuotteita hyvin moniin erilaisiin kulkuneuvoihin. Saatavilla on renkaita esimerkiksi henkilöautoihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin ja moottoripyöriin. Michelinin valikoima kattaa useita erilaisia rengasprofiileja, joten mieleisten tuotteiden löytäminen omiin tarpeisiin on melko helppoa. Renkaiden valmistaminen on vaativa prosessi, kun on tarkoituksena saada aikaan tuote, joka on sekä turvallinen että käyttökelpoinen. Tämän valmistajan tuotteet tunnetaan myös siitä, että renkaiden vierintävastus on hyvin alhainen.

Michelin kesärenkaat testataan monenlaisissa äärimmäisissä olosuhteissa, joita kesän aikana voi olla. Tavoitteena on tarjota renkaita, joiden kuluminen olisi mahdollisimman vähäistä ja joiden märkäpito on erinomaisen hyvä, kesän haastavilla sadesäillä. Esimerkiksi valikoimassa saatavilla oleva Primacy4 -rengas on suunniteltu erityisesti sadekelin pitävyyttä silmällä pitäen. Uusi pintakuvio on muotoiltu siten, että vesi poistuu näistä renkaista hyvin tehokkaasti, renkaiden ollessa kuluneitakin. Kuviossa on noin 22 % aiempaa suurempi pinta-ala veden poistoa varten. Lisäksi tässä renkaassa käytetään täysin uutta kumiseosta, joka mahdollistaa paremman jarrutuskyvyn märällä kelillä. Toinen Michelinin tuote kesäkelejä varten on CrossClimate+. Tämän renkaan kumiseos on tehty erityisen joustavaksi ja se mukautuu tien pintaan, erilaisissa lämpötiloissa. Vertaile renkaita netissä ja valitse omaan autoosi sopivin vaihtoehto.

Michelin kesärenkaat – edullinen ja pitkäkestoinen valinta kesäkeleille

Michelin kesärenkaat on saatavilla kätevästi verkossa meidän sivuston kautta. Valikoimasta löytyy helposti autoosi sopivimmat renkaat. Vertaile eri renkaita, löydä sopivin koko omaan autoosi ja osta renkaat kätevästi verkkosivuston kautta. Saatavilla on renkaita yli 100:n rengasvalmistajan tuotteista ja valikoimaan kuuluu yhteensä yli 25000 erilaista rengasprofiilia. Renkaat toimitetaan haluamaasi paikkaan ilman erillistä toimituskulua ja renkailla on 30:n päivän palautusoikeus. Kun haluat löytää autoosi sopivimmat renkaat kesän ajokelejä varten, sinun ei tarvitse lähteä erikseen käymään rengasliikkeessä. Voit sen sijaan tehdä valinnan kätevästi kotoasi käsin ja tuotteet toimitaan halutessasi suoraan kotiisi.

Michelin kesärenkaat ovat saatavilla edullisesti osoitteesta rengas-online.com. Säästyt suurelta vaivalta, jota rengasliikkeissä kiertely voi aiheuttaa. Tee vertailuja netissä, valitse sopivin tuote ja tilaa jo tänään kätevästi hyvät renkaat autoasi varten.

Michelin profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:22