Matador Renkaat

Matador

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Useita kertoja jo tilannut renkaita. Aina saapuneet nopeasti. A. E., Kirkkonummi lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Hanki pitävät ja turvalliset Matador renkaat autosi alle

Rengasvalmistaja Matadorin ajatuksena on valmistaa mahdollisimman korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä renkaita. Tarkoituksena on kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän koko valmistusprosessin ajan. Matador renkaita alettiin valmistaa jo yli 100 vuotta sitten, ja alkuun renkaita valmistettiinkin yhteistyössä suurten autonvalmistajien, kuten Skodan kanssa. Nykyisin Matador on suuren ja tunnetun rengasvalmistaja Continentalin omistuksessa. Matador renkaat ovat myös tunnettuja kestävyydestään ja hyvistä ajo-ominaisuuksistaan. Valikoimistamme löydät sekä Matador kesä- että talvirenkaat. Ostaessasi Matadorin renkaat verkossa, saat rahallesi vastinetta, ja autosi alla on hyvin kulutusta kestävät ja turvalliset renkaat. Jäykkyytensä ansiosta ne antavat hyvän vasteen sekä vakaan ja turvallisen ajotuntuman. Syvät pitkittäisurat ohjaavat veden pois renkaan alta, joten pito on hyvä märälläkin tiellä. Meillä on netissä tarjolla renkaita muiltakin valmistajilta, kuten Goodyear, Pirelli sekä Nokia. Poikkea tekemään edulliset rengaskaupat.

Vakaat ja luotettavat Matador renkaat hankit edullisesti netistä

Kun tarvitset laadukkaat, mutta kuitenkin edulliset renkaat, sinun kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Rengas-online.com on Euroopan suurin renkaiden jälleenmyyjä, joten meiltä löytyy yhtä hyvin niin 4x4-renkaat kuin renkaat moottoripyöräänkin. Toimituksemme on nopea ja maksuton, jos tilaat useamman renkaan samalta istumalta. Jotta kauppa olisi mielestäsi reilu, annamme sinulle 30 päivän palautusoikeuden. Tiesitkö, että valikoimissamme on jopa 25 000 erilaista rengasprofiilia yli sadalta eri valmistajalta? Jos olet epävarma rengaskoosta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Nyt on jo korkea aika hankkia uudet ja turvalliset renkaat ajoneuvoosi.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:14