Marshal Renkaat

Marshal

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

Kaikki asiointini on toiminut aina moitteitta niin autojen kuin moottoripyörienkin renkaiden kohdalla. A. J., LEPPÄVIRTA lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Marshal renkaat

Marshal valmistaa laadukkaita ja hyvän hinta-laatusuhteen omaavia renkaita paketti-, SUV, henkilö-, ja kevyisiin kuorma-autoihin.Tämä yli 25 vuotta vanha rengasvalmistaja on erityisen tunnettu renkaidensa edullisen hinnan lisäksi niiden loistavasta laadusta. Tämä valmistaja toimittaa laadukkaita renkaita ympäri maailmaa mukaan lukien Saksa, Austraalia, Italia, Britannia ja nyt voit tilata ne myös Suomeen suoraan rengas-online.com kautta.

Renkaiden valitseminen – Marshal renkaat

Tarvitsit sitten talvirenkaat tai kesärenkaat, niin Marshalin valikoimasta löydät aina potentiaalisen vaihtoehdon itsellesi. Ne yhdistävät nerokkaalla tavalla ajoturvallisuuden ja mukavuuden, minkä takia ne ovatkin hyvä vaihtoehto moniin eri sääolosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin. Marshal talvirenkaat tarjoavat tarkkaa pitoa ja tasaisia ajo-ominaisuuksia jopa Suomen kaikista haastavimmissa olosuhteissa, kun taas Marshalin kesärenkailla saat autostasi parhaimmat ominaisuudet esiin lämpimillä keleillä ajettaessa. Marshal kesärenkaat tekevät myös autoilusta entistä taloudellisempaa niiden modernin rakenteen ja kumiseosten ansiosta, ilman että sinun tarvitsee tinkiä ajomukavuudesta. Tästä on todisteena myös loistavat EU-rengasmerkintöihin saadut arvosanat, mitkä ovat saatavilla myös verkkosivuillamme tuotteiden yhteydessä.

Osta verkosta halvemmalla

Tekemällä rengasostokset suoraan verkkokaupassa voit säästää huomattavia summia rengaskuluissa. Tämä on mahdollista paitsi edullisemman hinnoittelumme, myös ilmaisen kuljetuksen takia. Tuotteet ilman postikuluja saat, kun ostat kaksi tai useamman renkaan kerrallaan. Lähetä meille tilauksesi siis jo tänään ja osta uudet Marshal renkaat, millä teet ajamisesta aidosti turvallisempaa tinkimättä ajomukavuudesta.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 07:11