Malatesta Renkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7511 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Malatesta renkaat yhdistävät turvallisuuden ja loistavan ajettavuuden maastossa

Malatesta on italialainen rengasvalmistaja, joka on keskittynyt valmistamaan renkaita off road -käyttöön. Renkaat ovatkin todella suosittuja nelivetoisissa autoissa. Kaikki Malatestan renkaat ovat pinnoitettuja. Se on syy, miksi näitä off road -renkaita on mahdollista myydä edulliseen hintaan. Nelivetorenkaista on saatavana kolme erilaista kuviota. Kaksi niistä on suunniteltu täysin maastoajoon. Renkaiden karkea pintakuvio ja syvät, leveät urat takaavat renkaan pidon todella hankalissakin olosuhteissa. Renkaat sopivat loistavasti nelivetoautojen lisäksi myös maastureihin. Merkki on onnistunut nousemaan todella suosituksi monien ammatikseen autoilevien keskuudessa. Suomessa se ei ole vielä tällä hetkellä se kaikkein suosituin tai tunnetuin merkki, vaikka rengas pystyy vastaamaan kaikkein vaativimmankin kuljettajan odotuksiin. Netissä toimiva rengasliike rengas-online.com on ottanut Malatesta renkaat valikoimiinsa. Näiden renkaiden hinta ei päätä huimaa, joten ne sopivat jokaisen off road -kuljettajan budjettiin.

Malatesta renkaat saat nyt edullisesti osoitteesta rengas-online.com

Rengas-online.com on netissä toimiva rengasliike, jonka valikoima on todella suuri. Rengasvalikoimasta löytyy yli sata eri rengasvalmistajaa ja 25 000 profiilia. Vähintään kahden renkaan ostaja saa tilauksensa ilmaisella toimituksella. Tuotteet voi tilata myös suoraan jollekin yhteistyö korjaamoistamme, joita löytyy jo yli 400 ympäri Suomen. Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Verkkokauppamme asiakaspalvelu vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Osta siis nyt laadukkaat Malatesta renkaat edulliseen hintaan. Esimerkiksi mallit Kaiman ja Kobra ovat todella tasokkaita. Niiden hinta-laatu-suhde päihittää muut off road -renkaat, joten Malatesta on varmasti myös sinun valintasi!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 31.10.2020 07:16