Lumiketjut Henkilöauto

Leveys
Korkeus
Halkaisija
Reifen


Lumiketjuhaku ajoneuvotyypille ajoneuvotyypille

Topseller

DeltiGrip - 4718220

DeltiGrip - 4718220

DeltiGrip - Snow Chain Semi-Automatic

vain meillä 68,37

DeltiGrip - 4717833

DeltiGrip - 4717833

Quality Snow Chain for your car

vain meillä 33,30

DeltiGrip - 4718218

DeltiGrip - 4718218

DeltiGrip - Snow Chain Semi-Automatic

vain meillä 68,37Lumiketjut

Lumiketjut on yksi hyödyllisimmistä keksinnöistä jään ja lumen peittämällä tiellä ajamiseen. Kaikki kuljettajat tietävät, miten sää voi muuttua hetkessä erittäinkin huonoksi ja siksi on suositeltavaa kuljettaa lumiketjuja aina mukanasi. Ne ovat myös pakollisia ja siitä ilmoitetaan liikennemerkein, useissa Euroopan maissa. Monet näistä alueista ovat laajoja ja usein tunnettuja talviurheilu lomakohteita. Varaudu ostamalla lumiketjupari esimerkiksi rengas-online.com.

Ladder ja Timantti ketjut

Lumiketjut on verkon muotoisia lisävarusteita, jotka asennetaan renkaiden päälle. Niistä on olemassa kaksi yleistä mallia, joista voit valita omasi: Ladder ketjut, jotka asennetaan vetävälle akselille, kulkemaan poikittain renkaanpinnalla koko matkalta. Timantti ketjut, jotka on mahdollista asentaa ohjausakselille sivuttaissuunnassa liukumattomuutensa ansiosta. Kuitenkin useimmat lumiketjut on yhdistelmiä näistä kahdesta perusketjutyypistä. Jos tarvitset vain jotain auttamaan lumen peittämältä alueelta lähtemistä ja jatkaa ajamista ilman lumiketjuja puhtaalla tiellä, saatat olla kiinnostunut näistä tarvittavan pidon antavista ja helposti irrotettavista apuvälineistä.

Raskaiden ajoneuvojen lumiketjut

Hyötyajoneuvot kuten kuorma-autot tarvitsevat yleensä erityiset talvirenkaat. Perinteisesti raskaille ajoneuvoille valitaan zig-zag ketjut, normaaleille sekä kevyille ajoneuvoille timantti kuvioiset ketjut ja metsä- ja maatalousajoneuvoille jopa tupla timantti ketjut.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 04.07.2020 06:41