Linglong Renkaat

Linglong

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Linglong renkaat

Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät kaikki suosituimmat talvirenkaat ja kesärenkaat edulliseen hintaan ja tilaat ne itsellesi helposti ilman toimituskuluja. Valikoimastamme löytyvät nyt myös uudet huippulaadukkaat ja edulliset Linglong renkaat. Linglong renkaat ovat vaihtoehto sinulle, kun vaadit renkailtasi turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen. Nämä Kiinalaisrenkaat ovat laadultaan poikkeuksellisen hyvät ja siitä myös todisteena on huippupisteet Tekniikan Maailman kesärengastestissä, missä Linglong jätti taakseen muun muassa rengasjätti Michelinin.

Taloudellisuutta ja ajomukavuutta järkihintaan Linglongin kesärenkaat ja talvirenkaat valmistetaan aina hyödyntäen viimeisintä rengasteknologiaa ja parasta mahdollista osaamista, mistä syystä ne ovatkin pärjänneet myös testeissä loistavasti. Renkaiden suunnittelussa pyritään aina saavuttamaan loistavat turvallisuusominaisuudet, optimaalinen mukavuus ja ympäristöystävällisyys. Turvallisuutta on kehitetty innovatiivisen pintakuvioinnin kautta, joka eristää veden pois renkaan alta ja näin ollen parantaa pitoa. Ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä on parannettu entisestään modernin renkaan rakenteen ja tarkasti optimoidun kulutuspinnan avulla, mitkä yhdessä tekevät renkaasta paremmin rullaavan ja pehmentävät tiekosketusta. Paremmin rullaava rengas puolestaan kuluttaa vähemmän energiaa ajossa ja siten pienentää polttoaineenkulutusta.

Uudet renkaat edullisesti verkosta Rengas-Onlinen kaupasta tilaat itsellesi uudet renkaat edullisesti ja ilman toimituskuluja. Tekemällä ostokset meiltä saat tuotteille normaalin 30 päivän palautusoikeuden. Tee tilaus siis heti!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:13