ico 09-42 59 86 03 ico

Kumho Renkaat

Kumho

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7317 Asiakkaiden arviot

Vaivaton ja selkeä tapa valita oikeat renkaat ja hoitaa ostos loppuun saakka. Olemme tilanneet täältä aiemminkin ja toimitus kotiovelle sujuu erittäin hyvin. Olemme olleet oikein tyytyväisiä. A. A., Kempele lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.
Kumho renkaat

Kumho on Etelä-Korealainen rengasvalmistaja, joka on tuottanut renkaita edulliseen hintalaatusuhteeltaan erinomaiseen hintaan jo 1960-luvulta lähtien. Yrityksen kokemus tulee erityisesti kilpa-autoilusta. Kumho renkaat on ollut osa 24 tunnin Le Mansin kilpailun varusteista kilpailun alusta asti. On fakta että Kumho on luonut brändistään yhden top 10 kategoriaan kuuluvan rengasvalmistajan muutaman vuoden aikana, mikä osoittaa että heidän renkaansa toimivat erittäin hyvin myös muilla alustoilla.

Huippu pito Kumho renkailla

Kumho renkaat osoittaa paranneltua pyörimisvastusta, mistä johtuu erittäin sulava ajokokemus. Lisäksi Kumho renkaat loistaa loistavan pidon avulla kuivilla ja märillä teillä sekä erittäin tarkan ohjattavuuden johdosta. Kiitos kulutuspinnan kuvioinnin, kosteus väistyy renkaan tieltä erittäin hyvin, mikä parantaa huomattavasti turvallisuutta ja estää vesiliiroon joutumista.

Kumho renkaat eri testeissä

Viime vuosien aikana Kumhon renkaat ovat olleet monissa otsikoissa hyvien arvostelujen ansiosta. Vuonna 2012 Saksalaisen ”Auto Zeitung” lehden testissä Kumho renkaat suoriutuivat jopa paremmin kuin hyvintunnettujen brändivalmistajien tuotteet kun kyse oli ajokäyttäytymisestä märissä ympäristöissä!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.01.2020 07:01