Kumho Henkilöauton talvirenkaat

Kumho

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Komeat Kumho talvirenkaat tavallistakin parempaan hintaan

Kumho valikoimista löytyy muutamatkin talvirenkaat joilla on hyvä mennä menojaan. Vaikka pakkasia pitelisi ja kunnolla luntakin tulisi, niin sitten vaan kunnon nastarenkaat alle ja menoksi. Korealaisen Kumho rengasmerkin puitteista kyllä löytyy malli jos toinenkin, nastoilla tai ilman. Jos on leuto talvi vain, niin mikä jottei pelkillä kitkarenkailla pärjää ehkä hyvinkin, etelässä, Roomassa vaikka tai Sisiliassa, Maltasta nyt puhumattamaan. Pohjoisemmassa Euroopassa tulee tietysti ottaa toisenlainen ote ja laittaa nastarenkaat alle ennen kuin lähtee tien päälle huristamaan. Ilman nastoja ei kovaan talveen ehkä kannata mennä lipsuttamaan, mutta kunnon Kumho nastarenkailla

Kumho talvirenkaat kestävät kunnolla ja kustannustehokkaasti pidempään

rengas-online.com myy Korealaiset Kumho talvirenkaat takuulla hyvään hintaan. Tuskin on syksy ehtinyt talven puolelle kääntyä, kun jo uusista Kumho talvirenkaista on heti iloa. Vesiliirrosta ei sohjossa ole sen kummemmin vaaraksi, kun on kunnon Kumho renkaat alla, kulutuspintakuvion urat kunnossa ja säädösten mukaan mennään turvallisesti eikä vain tuntumalla. Jokainen Kumho talvirengasmalli lupaa erinomaista pitoa, niin lumella, jäällä kuin pakkasessakin, mutta kannattaa tietysti pitää järki kädessä kun talvirenkaita hankitaan. Talvi ei kaikkialla ole samanlainen, vaan paikalliset olosuhteet tulee jo lainkin mukaan ottaa huomioon. Talvirenkaat jotka myydään etelän oloihin ovat tietysti vaatimuksiltaan toisenlaisia kuin ne joilla voi hyvin lähteä vaikka sysimustan Kainuun hyisiin ja karuihin pakkasöihin menemään. Kumho renkaissa on kuitenkin mistä valita, on talvirenkaat jos toisetkin, yhdet nastoitettavat jos toisetkin, ja muutamatkin tavalliset kitkarenkaat leudompaan talveen joissa ei ehkä ollenkaan ole nastoille sijaa eikä sopukkaa.

Kumho Talvirenkaat

  • iZen Stud KC16 nastarenkaat kovaankin pakkaseen ja rajuihin pohjoisen oloihin
  • WinterCraft ICE Wi31 nastarenkaat joille ei mikään talvi tuskin ole sen kummemmin pahitteeksi
  • WinterCraft WP71 kitkarenkaat leudompaan talveen missä sohjoa on ehkä enemmän kuin jäätä ja pakkasia

Osta nyt kelvot uudet Kumho talvirenkaat kätevästi rengas-online.com verkkokaupasta. Näissä renkaissa on valinnanvaraa kunnolla, pienempien autojen mittojen mukaan sekä hieman suurempien ajoneuvojen vanteiden ja kantokykyvaatimustenkin mukaan. Kuorma-autotkin sekä tavara- ja henkilöliikenne löytänee sekin rengas-online.com valikoimista kunnon renkaat millä kuljetukset ja liiketoiminta sujuu läpi kovankin talven ja pakkasten.

Kumho renkaat lupaavat optimaalisia ominaisuuksia, ja tietysti sen että ominaisuudet pysyvät vaikka kylmempääkin olisi. Vesiliirron vaara on jokaisen renkaan suunnittelussa pyritty pitämään kaukana poissa, ja samoin on pyritty varmistamaan että ohjattavuus pysyy vakaana vaikka lähes mitä tulisi. Tietysti vierintävastus talvirenkaissa on haastava asia, mutta hyvällä suunnittelulla Kumhon rengassuunnittelijat ovat varmasti luoneet rengasmallistot jotka eivät turhaan menovettä hörpi vaan vierivät pitkin lumistakin tienpintaa ilman sen kummempaa vastustelua. Katso nyt rengas-online.com valikoimista uudet Kumho talvirenkaat vaikka vain varmuuden varalle — näin on sitten hyvä suunnata kohti talvea ja pakkasta, eikä tarvitse olla ihmeissään vaikka vähän luntakin tulla tupruttaisi tai pakkasta olisi jopa alle nollakielien. Hitaasti kannattaa ja täytyykin tietysti ajaa, jos olosuhteet niin vaativat! Varovasti talvella ja kieli keskellä suuta jos ei muuta.

Kumho profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:15