Kumho Henkilöauton kesärenkaat

Kumho

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Kumho kesärenkaat

Kumho Tyre Company on korealainen rengasvalmistaja kotipaikkanaan Soul. Euroopan hallinto on Offenbachissa Saksassa. Yritys on perustettu vuonna 1960 ja on siitä asti luonut vahvan aseman johtavien rengasvalmistajien joukossa maailmanlaajuisesti. Kumho kesärenkaat oli alunperin suunniteltu kilpailemista varten, mutta on sittemmin näyttänyt erinomaista käyttäytymistä myös tieliikenteessä. Oli se auto tai pakettiauto, Kumholla on tarjota erinomaiset kesärenkaat kaikentyyppisille ajoneuvoille.

Laaja valikoima renkaita korkeille nopeuksille

Kumho kesärenkaat on suunniteltu täyttämään korkeimmat odotukset ja turvallisuusvaatimukset kaikilla tie pinnoilla. Erinomainen ajonautinto ja korkea hyötysuhde kuuluvat Kumho kesärenkaiden erityisominaisuuksiin. Asiakkaat saavat renkaat optimaalisella pidolla – hyvin reiluun hintaan.

Uusimman sukupolven runflat renkaat

Uudenaikainen vastikään kehitetty runflat rengas Kumholta takaa sen, että voit ajaa rauhallisesti jopa täysin tyhjentyneellä renkaalla. Erityinen kvartsi kulutuspinta takaa hyvin matalan pyörimis vastuksen sekä matalan kulumisen ja halkeilun. Tämä johtaa optimaaliseen käsittelyyn ja mukavuuteen, kuten myös erinomaiseen tehokkuuteen.

Kumho kesärenkaat vakuuttavat arvosteluissa

Saksan suurin autoyhdistys ADAC palkitsi Kumhon kesärenkaat arvosanalla ”tyydyttävä”, heidän tekemässä laajassa rengastestissä vuonna 2012. Renkaiden hyvä pito, vaikutus polttoaineenkulutukseen ja vähäinen kuluminen vakuutti arvostelijat. Jarruttaminen, käsittely ja vakaus ansaitsivat myös parhaimmat arvosanat. Tämä näyttää vakuuttavasti, että hyvän laadun ei aina tarvitse olla kallista.

Kumho profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:15