Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Kleber Renkaat

Kleber

Kleber renkaat

Kleber renkaat ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan edullisia Ranskassa valmistetuttuja renkaita. Varsikin talvirenkaiden valikoimassa on useita erittäin laadukkaita rengasmalleja. Valmistajan renkaiden pintakuvioinnit muistuttavat hämmästyttävän paljon Nokian renkaiden kuviointia. Kleber oli yksi kovimmista Michelinin kilpailijoista vuoteen 1991 asti, jolloin Michelin osti yhtiön. Testeissä Kleber renkaat ovat keränneet kehuja etenkin niiden loistavasta pidosta, ajettavuudesta ja hiljaisesta ajoäänestään.

Suosituimmat Kleber rengasmallit

Kleber valmistaa talvirenkaita, kesärenkaita ja ympärivuotisia renkaita. Talvirenkaiden suosituimpiin malleihin lukeutuu muun muassa Krisalp HP 2, mikä on saanut erinomaiset arvosanat kaikkien EU-rengasmerkintöjen osalta. Suosituin kesärengasmalli on DYNAXER HP 3, mikä on erittäin hiljainen, märkäpidoltaan markkinoiden kärkiluokkaa ja erittäin taloudellinen. Ympärivuotisten renkaiden suosituin malli on QUADRAXER, mikä on suunniteltu toimimaan turvallisesti niin kesän helteillä kuin talven pakkasillakin.

Kleber renkaat tarjoavat ennen näkemättömän hyvän hinta-laatusuhteen

Tämän hintaisilta renkailta ei yleisesti odoteta näin korkeaa laatua ja Kleber onkin tuonut suorituskyvyltään markkinoiden kärkimerkkien kanssa kilpailevat renkaat markkinoille noin kolmanneksen edullisemmalla hinnalla. Asiakkaiden ja ammattilaisten antamissa arvosteluissa alhaista hintaa on aina ihmetelty renkaiden laadukkuuden takia. Tilaa nyt markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen omaavat renkaat edullisesti rengas-online.com verkkokupasta. Rengas-online.com tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille vähintään kahden tuotteen tilauksille valitsemaasi asennuspisteeseen tai suoraan kotiisi!