Kenda Renkaat

Kenda

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Kenda renkaat

Kenda renkaat ovat perinteikkään jo yli 50 vuotta renkaita valmistaneen valmistajan tuotteita, joiden laatuun voit aina luottaa. Valmistajan tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa autojen, moottoripyörien, mönkijöiden, polkupyörien, kottikärryjen ja rullatuolien renkaita. Valmistajan tietotaito ja kokemus takaavat, että Kenda renkaat ovat aina laadukkaita ja ominaisuuksiltaan korkealla tasolla. Turvallisuus ja renkaiden laatu ovat Kendan päätavoitteita, mistä he eivät suostu tinkimään edes kustannuksien ehdoilla. Rengasalan pätevimpiin lukeutuvien insinöörien kehittämät rengasmallit testataan aina huolella ja testien perusteella saatava tieto käytetään aina uusien menetelmien ja teknologian kehittämiseen. Valmistajan valikoimasta löydät laadukkaat kesärenkaat ja talvirenkaat kaiken kokoisille henkilöautoille.

Keskihintaluokan laaturenkaat Kendan tuotteet sijoittuvat keskihintaluokkaan, mutta tarjoavat useisiin kalliimpiin rengasmerkkeihin verrannolliset ominaisuudet, joten niiden hinta-laatusuhteen voidaan sanoa olevan vähintäänkin tyydyttävällä tasolla. Viimeisimmät valmistusmenetelmät ja tuotteiden jatkuva kehitys tekevät valmistajan renkaista yhden varteenotettavista vaihtoehdoista myös sinunkin autollesi. Kenda renkaat netistä edullisemmin kuin ennen Laaturenkaat saat nyt edullisemmin kuin koskaan valitsemalla ostospaikaksesi Rengas-Online verkkokaupan. Internetostosten edullisuus perustuu kansainvälisesti suureen myyntivolyymiin ja kaupan pieniin ylläpitokustannuksiin. Olipa kyseessä sitten kesärenkaat tai talvirenkaat onnistuu niiden tilaaminen kädenkäänteessä helppotoimisen verkkokauppamme kautta ja mikä parasta tilatessasi vähintään kaksi rengasta tarjoamme sinulle ilmaisen kotiinkuljetuksen. Tilaa nyt renkaat netistä ja säästä jopa neljäsosa rengasostoksissasi!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 07:06