Kelly Renkaat

Kelly

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Kelly renkaat

Kelly renkaat ovat pitkät perinteet omaavat laaturenkaat, joiden valmistus aloitettiin USA:ssa jo vuonna 1894 ja vielä tänäkin päivänä valmistaja tarjoaa laadukkaita tuotteita. Renkaiden valmistuksessa ja suunnittelussa on hyödynnetty kokemuksen tuomaa tietoutta ja taitoa, mikä takaa renkaiden laadukkuuden. Yhdeksi Yhdysvaltojen luotetuimmista rengasvalmistajista jo kymmeniä vuoasia sitten noussut Kelly panostaa aina tuotteidensa laatuun ja eritoten turvallisuuteen. Nykyään tunnetun Goodyear rengasjätin omistama Kelly valmistaa laadukkaita renkaita kaikkiin olosuhteisiin ja kaiken kokoisille henkilöautoille. Rengas-Online verkkokaupan Kelly renkaat Rengas-Onlinen valikoimassa on kymmeniä Kellyn rengasmalleja ja mikä loistavinta tämänkin laatuvalmistajan renkaiden hinnat on erittäin alhaiset.

Valikoima kesärenkaat, talvirenkaat ja ympärivuotiset renkaat on tarkoin valikoituja ja voit olla varma tilaamiesi renkaiden jopa ylittävän odotuksesi. Rengaskokoja on tarjolla laidasta laitaan ja, jos autosi rengaskoko ei lukeudu erittäin harvinaisten kokojen joukkoon, löydät varmasti myös sinunkin autollesi täydellisen rengasmallin. Laadukkaat Kelly renkaat toimitetaan ilmaisella kuljetuksella koko Suomen alueelle, kun tilaat vähintään kaksi tuotetta kerralla. Säästä tilaamalla renkaat netistä Nettikaupat ovat muuttaneet renkaiden hinnoittelun ja verratessasi Rengas-Online verkkokaupan hintoja Suomen rengasliikkeiden hintoihin voit itsekin todeta, että tilaamalla renkaasi netistä säästät selvää rahaa. Keskimäärin tuotteiden hinnat on noin neljänneksen halvempia ja valikoima noin kymmenkertainen normaali rengasliikkeisiin verrattuna. Tilaa siis uudet kesärenkaat, talvirenkaat tai ympärivuotiset renkaat jo tänään ja säästä!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:09