Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
ico 09-42 59 86 03 ico

Mitä etsitte?

Olemme pahoillamme. Sivu ei ole olemassaRengashakuKatalysaattorit

Katalysaattorit tilaat nyt itsellesi Rengas-Online.com verkkokaupan kattavasta valikoimasta. Valikoimasta löydät vaatimusten mukaan MIG-hitsatut ja e-merkinällä varustetut laadukkaat katalysaattorit kaikkiin suosituimpiin automalleihin ja merkkeihin. Meiltä tilaat sopivan mallin autoihin, kuten Ford, Audi, Volkswagen, Skoda, Seat ja Saab sekä lukuisiin muihin. Mitä sillä tehdään?

Katalysaattorit ovat autoihin suunniteltuja laitteita, jotka tulevat pakosarjan yhteyteen. Sen tehtävänä on muun muassa puhdistaa pakokaasuja sekä ehkäistä meluhaittoja. Katalysaattori kiinnitetään normaalisti hiukkasloukun ja turboahtimen jälkeen, jossa sen tiheä keraaminen kennosto puhdistaa pakokaasuja.

Valikoimastamme löytyvät modernit mallit täyttävät kaikki Eurooppalaiset vaatimukset, mutta ovat suunniteltu hyödyntäen moderneja materiaaleja ja tekniikoita. Tämä osaltaan mahdollistaa, että ne eivät kasvata merkittävästi polttoaineenkulutusta tai heikennä juurikaan moottorin tehoa, joka on yleisesti katalysaattorin suurimpia ongelmia. Sen lisäksi, että laite on autoissa pakollinen, niin siitä on myös todellisia hyötyjä. Yleisesti isoimpana hyötynä pidetään tietysti ympäristöystävällisyyttä, joka tulee sen puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Pakokaasut puhdistuvat huomattavasti, kun ne kulkevat katalysaattorin läpi, joka tarkoittaa huomattavasti pienempiä ympäristöhaittoja. Tämän lisäksi sen vaimentava ominaisuus pienentää huomattavasti moottorin ääniä ja näin ollen parantaa ajomukavuutta.

Verkkokaupasta nopeasti ja edullisesti

Rengas-Onlinen verkkokauppa tarjoaa suuren valikoiman renkaita, katalysaattoreita ja muita autotarvikkeita pysyvästi edulliseen hintaan. Tilaamalla tuotteet kätevästi suoraan verkosta voit säästää rahan lisäksi aikaa, sillä tuotteet toimitetaan perille vain noin neljän päivän kuluessa tilauksestasi. Tämän lisäksi käytössäsi on osaava ja ystävällinen asiakaspalvelu, joka auttaa sinua tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostilla. Onko sinulla kysymyksiä sopivan katalysaattorin valintaan tai tilauksen etenemiseen? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Tee ostamisesta helpompaa ja tutustu valikoimaan siis jo tänään!

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 02.04.2020 06:41