Kama Renkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Hyvät ja hiljaiset ajettavana, erinomaiset. Hinat/laatusuhde kohdallaan E. A., Tynkä lisää

Monia maksutapoja:

Maksa helposti luottokortilla tai pankkisiirrolla.

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Kama renkaat

Kama renkaat ovat laaturenkaat, mitkä valmistetaan Nizhnekamsk:in Venäjällä sijaitsevassa rengaskompleksissa. Laadukkaiden renkaiden valmistamiseen erikoistunut Kama on brändännyt kaksi eri merkkiä KAMA ja KAMA EURO, joiden tuotteet vastaavat laadultaan monien tunnettujen valmistajien tuotteita, mutta hinnaltaan ne ovat huomattavasti edullisempia. Yli 12 miljoonaa rengasta vuodessa valmistava Nizhnekamsk:in tehdas tuottaa Kama:n kesärenkaat, kitkarenkaat, nastarenkaat sekä ympärivuotiset renkaat ja työllistää tuhansia ihmisiä. Rengasvalmistajan valikoimaan kuuluu useita kymmeniä rengasmalleja, joiden joukosta löytyy sopivat renkaat kaiken kokoisille henkilöautoille niin talvi-, kesä kuin ympärivuotiseen käyttöönkin. Venäjällä vallitsevat sääolosuhteet on verrannolliset Suomen olosuhteisiin, joten Kama renkaat on suunniteltu, kehitetty ja testattu samoissa olosuhteissa, missä sinäkin tulet niitä käyttämään, mikä tarkoittaa niiden sopivan täydellisesti Suomeen.

Vielä tuntemattomampi laatuvalmistaja Venäjältä Renkaiden laatua voidaan verrata monella saralla ja niiden ominaisuuksia arvostellaankin useissa rengastesteissä. Rengastesteistä saatujen tuloksien perusteella renkaiden laatua on helppo vertailla, myös kansainvälisesti käytetyt EU-rengasmerkinnät kertovat renkaiden märkäpidosta, vierintävastuksesta sekä melupäästöstä. Jos renkaiden ominaisuudet eivät ole hyvin hallussa niin EU-rengasmerkinnät ovat se helpoin tapa valikoida ja vertailla rengasmalleja. Kama renkaat edullisesti netistä Rengas-Online tarjoaa kesärenkaat, nastarenkaat, ympärivuotiset renkaat sekä kitkarenkaat erittäin edullisesti ja vieläpä ilmaisella kuljetuksella kotiovellesi asti toimitettuina. Tilaa laaturenkaat netistä ja säästä kymmeniä tai jopa satoja euroja.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:08