Interstate Renkaat

Interstate

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Useita kertoja jo tilannut renkaita. Aina saapuneet nopeasti. A. E., Kirkkonummi lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Interstate renkaat

Interstate renkaat ovat hyvä vaihtoehto sinulle, kun haluat korkeaa laatua ja mukavia ajo-ominaisuuksia edulliseen hintaan. Kaikki Interstate renkaat suunnitellaan hyödyntäen viimeisintä osaamista ja tekniikkaa Euroopasta ja itse renkaat valmistetaan Aasiassa. Tästä syystä hinta-laatusuhde on tuotteissa myös aina hyvä. Renkaiden valitseminen Oikeanlaisten renkaiden valitseminen voi välillä tuntua hankalalta, kun tarjolla saattaa olla satoja ellei tuhansia eri rengasmalleja ja merkkejä. Kun ostat uudet renkaat, ensin tulisi selvittää oikea rengaskoko, mikä ilmoitetaan yleensä muodossa 190/55 R17. Numerokoodin ensimmäinen numero kertoo kuluttajalle renkaan leveyden millimetreinä.

Yleensä leveämpi rengas antaa enemmän pitoa ja siten lyhentää myös jarrutusmatkoja, kun taas kapeammat renkaat ovat helpommin ohjattavissa. Seuraava numero ilmoittaa renkaan profiilikorkeuden prosentteina sen leveydestä, eli tässä esimerkissä 190x0,55=104,5mm. Sarjan viimeinen numero on renkaan halkaisija mitattuna sen sisäpinnalta, mikä täytyy olla sama kuin vanteissasi. Rengaskoon lisäksi on hyvä tarkastella myös muita mukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavia ominaisuuksia, mistä helpoiten puolueetonta tietoa antavat EU-rengasmerkinnät ja siksi ne onkin hyvä tarkastaa ennen ostosta. Talvirenkaat ja kesärenkaat netistä Talvi- ja kesärenkaat tilaat helpoiten Rengas-Onlinen verkkosivuilta, missä ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mieluusti kaikissa renkaisiin liittyvissä ongelmissa. Tilaamalla renkaat netistä voit säästää myös aikaa, sillä eri tuotteiden vertailu on sivuillamme nyt entistä helpompaa. Tilaa nyt uudet kesä- tai talvirenkaat ja tee ajamisesta aidosti mukavaa ja turvallista.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:07