Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Insa Turbo Renkaat

Insa Turbo

Insa Turbo renkaat

Insa Turbo renkaat valmistetaan merkin omistamalla Euroopan suurimalla rengaspinnoittamolla. Parhaiten valmistaja tunnetaan sen maastorenkaista, joita käytetään esimerkiksi Land Rovereissa. Renkaiden pinnoitus on ympäristöystävällistä ja oikein tehtynä renkaiden laatu ei kärsi tästä laisinkaan. Renkaiden runkojen uudelleen käyttäminen käy järkeen kaikin puolin. Yli 20 vuoden kokemuksen omaava perheyritys valmistaa tuotteita, mitkä täyttävät ja ylittävät kaikki vaaditut standardit ja laatuluokitukset.

Insa Turbo renkaat henkilöautoille, 4x4, kevytkuorma-autoille ja kuorma-autoille

Merkin valikoima on erittäin laaja ja siitä löytyvät kesärenkaat, talvirenkaat, maastorenkaat, ympärivuotiset renkaat, kuorma-autojen renkaat, pakettiautojen renkaat ja voitkin olla varma löytäväsi mallistosta sopivat pinnoitetut renkaat myös sinunkin ajoneuvollesi. Pinnoitetut renkaat valmistetaan poistamalla renkaan kulunut kulutuspinta ja asentamalla sen tilalle uusi. Tämä tarkoittaa, että suurin osa vanhoista vaurioitumattoman rungon omaavista renkaista voidaan käyttää udelleen. Tämän ansiosta hinta on myös uusia renkaita alhaisempi. Maastorenkaat omaavat suurikuvioisen kulutuspinnan, minkä ansiosta pinnoitus on täydellinen ratkaisu tämän tyypin renkaille.

Tilaa uusiorenkaat edullisesti rengas-online.com verkkokaupasta

Rengas-online.com tarjoaa Euroopan suurimman valikoiman renkaita ja kaupasta löydät takuuvarmasti sopivat renkaat jokaiselle ajoneuvotyypille. Ilmaisella kuljetuksella toimitettavat huomattavasti Suomen hintatasoa edullisemmat Insa Turbo renkaat löydät helposti ja vaivattomasti rengas-online.com!