Import Renkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7505 Asiakkaiden arviot

Renkaiden esittely/tilaus toimii erittäin hyvin! E. Y., Helsinki lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Import renkaat

Import renkaat ovat oikea valinta, kun tarvitset hyvää kulutuskestävyyttä ja laatua. Tästä syystä ne ovat myös monien valinta ammattikäyttöön. Renkaat tilaat helpoiten Rengas-Onlinestä. Renkaiden valinta Renkaita valittaessa oikea rengaskoko on olennaisin kriteeri ja ne ilmoitetaan muodossa 195/60 R17, mistä numerosarjan viimeisellä numerolla tarkoitetaan renkaan halkaisijaa tuumina sen sisäpinnalta. Tämä numero siis ilmoittaa, minkä kokoisiin vanteisiin ne sopivat. Ensimmäinen numero kertoo renkaan leveyden millimetreinä ja toinen profiilikorkeuden prosentteina sen leveydestä. Näillä tiedoilla voit siis valita vanteisiisi sopivat renkaat. Rengaskoon lisäksi ostosta tehdessä on syytä tarkastella muita ajomukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavia merkintöjä.

Näistä parhaiten tietoa antavat EU-rengasmerkinnät, missä renkaille annetaan arvosanat niiden vierintäkitkan, märkäpidon ja rengasmelun perusteella. Märkäpidolla tarkoitetaan jarrutusmatkaa sateella, mikä vaikuttaa merkittävästi turvallisuuteen, sillä edelleen iso osa onnettomuuksista tapahtuu auton joutuessa vesiliirtoon. Rengasmelu vaikuttaa osaltaan lähinnä ajomukavuuteen, minkä merkitys kasvaa ajettaessa pitkiä matkoja. Vierintäkitkasta puhuttaessa tarkoitetaan renkaan pyörimiseen kuluvaa energian määrää, eli mitä alhaisempi vierintävastus, sitä pienemmät polttoainekustannukset. Renkaat netistä Renkaat halvalla tilaat Rengas-Onlinen verkkosivuilta, mistä löydät tuhansia renkaita kattavasta valikoimasta myös Import renkaat. Tilatessasi meiltä kaikki neljä rengasta kerrallaan, tarjoamme niihin myös kuljetuksen ilman postikuluja. Tilaa nyt renkaat halvalla verkkokaupasta ja säästät rahan lisäksi myös aikaa.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 20.10.2020 07:06