Heidenau Renkaat

Heidenau

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Heidenau renkaat

Heidenau renkaat ovat valintasi, kun vaadit laatua ja korkeaa suorituskykyä. Nämä Saksassa valmistetut huippulaadukkaat moottoripyörän renkaat ovat saaneet erittäin suuren suosion harrastajien ja kilpakuljettajien keskuudessa. Halusit sitten hyvää ajotuntumaa kovissa nopeuksissa, herkkyyttä käännöksissä tai loistavaa märkäpitoa, niin Heidenaun kattavasta rengasvalikoimasta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Heidenau panostaa renkaidensa valmistuksessa innovatiivisen suunnittelun ja korkealaatuisten materiaalien lisäksi läheiseen yhteistyöhön eri laaduntarkkailu virastojen kanssa, minkä ansiosta ne ovat aina huippulaatua. Renkaiden valinta Renkaiden valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota oikean rengaskoon lisäksi sen ominaisuuksiin ja arvioida omaa ajon perusteella kriteerit, mihin panostaa renkaan hankinnassa. Esimerkiksi, jos rengas tulee päivittäiseen ajoon, kannattaa märkäpito-ominaisuuksiin sijoittaa.

Näitä ominaisuuksia on helppo vertailla esimerkiksi EU-rengasmerkinnöistä, missä renkaille annetaan arvosanat niiden vierintävastuksesta, rengasmelusta ja märkäpidosta. Renkaat netistä Heidenau renkaat tilaat edullisin hinnoin Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä löydät tuhansien tuotteiden valikoimasta jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivat moottoripyörän renkaat. Tilaamalla renkaat netistä voit säästää myös huomattavia summia, sillä verkkokaupan pienempien kulujen ansiosta hintamme ovat usein jopa vain puolet siitä, mitä perinteisissä rengaskaupoissa. Tilaa nyt ja saat edullisten hintojen, ystävällisen asiakaspalvelun ja nopean toimituksen lisäksi tuotteet ilman postikuluja kotiisi.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 07:03