Hankook Henkilöauton kesärenkaat

Hankook

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Kaikki asiointini on toiminut aina moitteitta niin autojen kuin moottoripyörienkin renkaiden kohdalla. A. J., LEPPÄVIRTA lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Hankook kesärenkaat

Hankook yritys perustettiin vuonna 1941, mutta on nykyään nuorempien rengasvalmistajien omistuksessal. Vuodesta 1996 he ovat toimineet myös Euroopassa. Sen lyhyestä historiasta huolimatta valmistaja onnistui voittamaan osan markkinoista johtavien rengasvalmistajien keskeltä. Tämä on heijastusta sille, että monet autonvalmistajat kuten Volkswagen, Renault, Volvo ja Ford on valinnut Hankookin laaturenkaat heidän useiden eri mallien vakiovarusteeksi.

Hankook – Vakuuttavaa käsittelyä ja mukavuutta

Hankookin kesärenkaat ilahduttavat optimoidulla pyörimisvastuksella ja erittäin matalalla melutasolla. Tämä ei ainoastaan tuota korkeaa tehokkuutta vaan nostaa kuljettajan ajonautinnon äärimmilleen. Hankook kesärenkaiden erikoisominaisuuksia ovat myös:

  • Loistava ajotarkkuus

  • Optimaalinen ohjausvakaus

  • Erinomainen ohjattavuus

Oikea pito millä tahansa alustalla

Oli se sitten kuiva tai märkä tie, Hankookin kesärenkaat osoittavat aina täydellistä pitoa ja ohjattavuutta. Renkaiden epätavallisen suorittamisen täydentää erittäin hyvin tasapainotettu renkaan kosketuspinta.

Hankook kesärenkaat vakuuttavat eri testeissä

Hyvintunnetut lehdet todistavat Hankook kesärenkaiden erittäin hyvän ajokäyttäytymisen kuten myös turvallisen ajokokemuksen. Saksalaisen ”Sport Auto” lehden vuoden 2012 kesärengas testissä, Korealainen rengasvalmistaja voitti kärkipaikan jarrutuskäyttäytymisen kategoriassa. Jarrutettaessa 97 kilometrin tuntivauhdista (60mph) Hankookin kesärenkaat pysähtyivät 8 metriä (26 jalkaa) ennen viimeiseksi tullutta kisaan osallistunutta rengasta.

Hankook profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 07:08