Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Goodyear Renkaat

Goodyear

Goodyearin renkaat

Goodyearin renkailla on ominaisuuksia kuin heidän vahvaa ja turvallista muotoilua sekä poikkeuksellisen vakautta ja kestävyyttä. Erinomainen laatu saavutetaan jatkuva tutkimuksen ja kehityksen kautta sekä uusien ja luovien ideoiden toimeenpanon kautta.

Turvalliset matkat kesällä ja talvella Goodyearin renkailla

Goodyearin renkaat tuovat enintään turvallisuutta ja ajomukavuutta kaikilla tienpinnoilla ja kaikkissa sääolosuhteissa. Goodyearin innovatiivinen EfficientGrip takaa erittäin alhaisen vierintävastuksen sekä hyvin luotettavan märkäpidon jolla on tärkeä rooli Goodyearin talvirenkaissa. Vähäinen kuluminen tekee satunnaista ​​kestävyyttä ja alhaisen vierintävastuksalla on myös erittäin myönteistä vaikutusta polttoaineen kulutukseen.

Urheilullinen ajaminen Goodyearin renkailla

Goodyearin epäsymmetrinen renkaissa on suuri kulutuspinnan kuvio prosenttiyksikköä ja jatkuva kylkiluu ulko-olkapäällä. Sen takia Goodyearin renkaat osoittavat suurta vakautta kaarreajossa ja pysyvät melutason hyvin alhaisena. Tämä on ihanteellinen kuljettajille, jotka etsivät mukavuutta ja turvallisuutta ajon aikana.

Goodyearin renkaat vakuuttavat koetuksella

Erinomainen käsittelyn kaikilla pinnoilla, Goodyear renkaat todettavat vakuuttamaan monia arvioita. Saksalainen tärkeä autoliitto ADAC myöntää Goodyearin UltraGrip 7 renkaat kaksi kärkisijoilla niiden kokonaisvaltaisen renkaan arvostelussa vuonna 2012. Testaajat ovat samaa mieltä siitä, että Goodyearin insinöörit ovat nostaneet rimaa huomattavasti kun kyse tulee kumiseoksesta.