Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Gislaved Renkaat

Gislaved

Gislaved renkaat

Gislaved renkaat ovat kotoisin Ruotsista, jossa valmistus tosin lopetettiin pian Continentalin ostettua yhtiön. Gislaved valmistaa laadukkaita, mutta edullisia renkaita. Turvalliset talvirenkaat ovat olleet alusta lähtien rengasvalmistajan ylpeydenaihe. Kesärenkaat ovat nostaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Alun perin Ruotsalainen yhtiö tietää turvallisuuden olevan tärkein renkaiden ominaisuus ja Suomen kaltaisten sääolosuhteiden omaavassa maassa niiden kehittäminen on onnistunut loistavasti. Merkin valikoimasta löytyy talvirenkaat niin normaalikokoisille henkilöautoille kuin pakettiautoillekin. Gislaved on nostanut päätään viime vuosien aikana myös kesärengasmarkkinoilla ja merkin valikoimassa onkin laadukkaitta malleja niin perheautoille kuin urheiluautoillekin.

Tunnetuimmat ja parhaimmat Gislaved renkaat

Tunnetuimmat kesärenkaat ovat: ULTRA SPEED ja URBAN SPEED –mallit. Talvirenkaista parhaimmin tunnetaan pakettiautoille kehitetyt NORD FROST VAN ja henkilöautoille kehitetyt EURO FROST 5 rengasmallit. Gislaved renkaatovat säilyttäneet suosionsa niiden hyvien ajo-ominaisuuksien, luotettavuuden ja tietysti äärimmäisen turvallisuutensa ansiosta. Continentalin omistama merkki tarjoaa asiakkailleen aina parasta pienemmällä hinnalla.

Tilaa turvalliset renkaat edullisemmin rengas-online.com verkkokaupasta

Tilaamalla renkaasi verkkokaupastamme säästät selvää aikaa ja rahaa. Tuotteiden toimitus tapahtuu nopealla ja luotettavalla kuljetuksella jo muutaman arkipäivän kuluessa tilauksesi tekemisestä. Tarjoamme kaikille vähintään kahden renkaan tilauksille ilmaisen kuljetuksen koko Suomen alueelle.