GT Radial Renkaat

GTRadial

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Hinta sisältää pakkaus- ja toimituskulut, näin on paras tapa. R. I., Seinäjoki lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


GT Radial renkaat

GT Radial renkaat voit tilata nyt itsellesi edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä saat tuotteillesi myös ilmaisen kuljetuksen, kun ostat kaksi tai useamman renkaan kerrallaan. GT Radial renkaat ovat tulleet erityisen tunnetuiksi huippulaatunsa ja erittäin korkean suorituskykynsä ansiosta, minkä takia myös useat Pohjoismaalaiset kuljettajat ovat valinneet ne autoihinsa. Ostamalla GT Radial kesärenkaat tai talvirenkaat tiedät aina saavasi tinkimätöntä huippulaatua.

Tarkkaa pitoa ja maksimaalista turvallisuutta GT Radialin kesärenkaat on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista pitoa ilman kompromisseja. Niillä saat entistä paremman tuntuman tiehen ja säilytät auton hallinnan paremmin jopa yllättävissä ääritilanteissa. Niiden omalaatuinen pintakuviointi yhdistettynä moderniin renkaan rakenteeseen mahdollistavat tämän. Pintakuviointi on suunniteltu siten, että se kestää hyvin kulutusta, mutta sateella säilyttää tiekosketuksen mahdollisimman kuivana ja näin lyhentää jarrutusmatkoja. Uudenlainen rakenne osaltaan mahdollistaa alhaisemman vierintävastuksen, mikä puolestaan pienentää polttoaineenkulutusta.

Kesä- ja talvirenkaat Rengas-Onlinestä Rengas-Onlinen suuresta rengasvalikoimasta ostat laadukkaat renkaat järkevin hinnoin. Tilatessasi uudet renkaat suoraan meiltä saat 30 päivän palautusoikeuden lisäksi kuljetuksen kaupan päälle. Lähetä tilaus meille siis jo tänään ja varmista entistä turvallisemmat kilometrit kelillä kuin kelillä.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 07:01