Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Fulda Renkaat

Fulda

Fulda renkaat

Fulda renkaat ovat sinulle, kun arvostat Saksalaista laatua. Nämä huippulaadukkaat kesärenkaat ja talvirenkaat tilaat nyt myös Rengas-Onlinen verkkokaupasta edullisin hinnoin. Poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteensa ansiosta ne ovat fiksu valinta monenlaiseen ajoon. Tarvitsit sitten talvirenkaat Suomen haastaviin talviolosuhteisiin tai kesärenkaat pitkään maantieajoon, niin Fuldan valikoimasta löydät sopivan mallin.

Fulda renkaat – Tasapainoista suorituskykyä Kaikki Fuldan valmistamat renkaat ovat suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen tasapainoisia ominaisuuksia kaikissa sääolosuhteissa. Enää sinun ei tarvitse tehdä kompromissia hyvän käsiteltävyyden, tarkan märkäpidon, taloudellisen ajamisen tai hyvän kestävyyden väliltä, vaan Fulda tarjoaa sinulle kaikkia näitä ominaisuuksia. Renkaiden innovatiivinen rakenne yhdistettynä moderneihin kumiseoksiin tekevät yhdessä renkaiden vierintäkitkasta paremman, minkä avulla voit säästää huomattavasti polttoainekustannuksissa. Syvät pitkittäisurat parantavat puolestaan märkäpitoa ja renkaiden tukevampi olka-alue tuo paremman tuntuman ajoon. Näitä ominaisuuksia eri renkaiden välillä voit vertailla kätevästi EU-rengasmerkinnöistä, mitkä nekin ovat ilmoitettu verkkosivuillamme.

Renkaat halvalla verkosta Tekemällä rengasostoksesi suoraan verkossa voit säästää huomattavia summia rengaskuluissa. Tämä on mahdollista poikkeuksellisen edullisen hinnoittelumme ja ilmaisen kuljetuksemme ansiosta. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen rengasvalintoihin, voit ottaa myös yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme. Lähetä tilaus meille siis jo tänään ja tilaa renkaat halvalla netistä.