Firestone Renkaat

Firestone

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Kaikki asiointini on toiminut aina moitteitta niin autojen kuin moottoripyörienkin renkaiden kohdalla. A. J., LEPPÄVIRTA lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Firestone renkaat

Firestone renkaat ovat sinulle, joka arvostat laatua. Ne tarjoavat kuljettajalleen loistavaa tuntumaa tiehen, maksimoitua turvallisuutta sekä ajomukavuutta. Firestonen mallistosta löydät laadukkaat kesärenkaat ja talvirenkaat kaikkiin yleisimpiin SUV-autoihin, pakettiautoihin ja henkilöautoihin. Firestone on valmistajan erityisen tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteestaan sekä mukavasta ajotuntumasta renkaissa.

Firestone renkaat – Optimoitua turvallisuutta Firestonen renkaat ovat hyvä vaihtoehto moneen erityyppiseen ajoon. Tarvitsit sitten kesärenkaat päivittäiseen ajoon tai talvirenkaat kaikista haastavimpiin Suomen talviolosuhteisiin, niin Rengas-Onlinestä löydät sinulle sopivan ratkaisun. Hyvä turvallisuus ja mukavat ajo-ominaisuudet on renkaissa saavutettu hyödyntämällä viimeisimpiä tekniikoita ja kumiseoksia niiden valmistusprosessissa.

Talvirenkaiden materiaalit mukautuvat hyvin eri lämpötiloihin ja näin säilyttävät ominaisuutensa, kun kesärenkaiden innovatiivinen kuviointi ja rakenne puolestaan takaa mukavat ajokilometrit. Renkaiden valitseminen Kun valitset itsellesi sopivampia renkaita, niin kannattaa ennen ostopäätöstä tarkistaa EU-rengasmerkinnät, mistä saat kätevästi puolueetonta tietoa niiden todellisista ominaisuuksista. Merkinnät ilmoittavat renkaiden vierintävastuksen, ajamisesta aiheutuvan rengasmelun sekä märkäpidon, mitkä kaikki näistä ovat oleellisesti turvallisuuteen ja mukavuuteen vaikuttavia seikkoja. EU-rengastestien tulokset löydät myös verkkosivuiltamme tuotekuvausten yhteydestä.

Renkaat halvalla – Rengas-Online Rengas-Onlinen verkkokauppa tarjoaa sinulle suuren valikoiman laaturenkaita edullisin hinnoin ja kuljetuksen postikuluitta. Ostaessasi renkaat halvalla suoraan meiltä, saat myös käyttöösi osaavan ja ystävällisen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua kaikissa renkaisiin koskevissa kysymyksissä. Tee tilaus siis heti ja panosta turvallisuuteen.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 07:00