Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Federal Renkaat

Federal

Federal renkaat

Federal renkaat tilaat itsellesi edulliseen hintaan ja ilman postikuluja suoraan Rengas-Onlinen verkkokaupasta. Federal on yli 50 vuotta vanha rengasvalmistaja, joka on erityisen tunnettu edullisista korkean suorituskyvyn renkaistaan. Federal renkaat suunnitellaan yhteistyössä tunnettujen isojen merkkien, kuten Bridgestonen ja Dunlopin kanssa sekä niiden valmistus prosessissa hyödynnetään alan viimeisimpiä innovaatioita, jotta sinä voit saavuttaa parhaan mahdollisen ajonautinnon. Kun haluat korkean suorituskyvyn omaavat kesärenkaat tai talvirenkaat, mutta et ole valmis maksamaan ylimääräistä niin Federal on hyvä vaihtoehto.

Korkeaa suorituskykyä – Federal Federal kesärenkaat ovat suunniteltu tarjoamaan optimaalista suorituskykyä kuljettajalleen. Niillä saat hyvän tuntuman tiehen ja varmista tarkan pidon jopa haastavissakin kesäolosuhteissa. Entistä paremmat pito-ominaisuudet ovat saavutettu modernin huippulaadukkaan kumiseoksen ja modernin pintakuvioinnin ansiosta. Vierintä- ja pito-ominaisuuksia eri rengasvalmistajien kesken vertailet nykyisin kätevästi myös EU-rengastestien tuloksista.

Näissä renkaat saavat arvosanat oleellisesti ajoturvallisuuteen ja mukavuuteen vaikuttavista ominaisuuksista ja näin ollen tiedät paremmin mitä olet ostamassa. Kesä- ja talvirenkaat netistä halvemmalla Tekemällä jatkossa rengashankinnat suoraan netistä, säästät merkittäviä summia rengaskuluissa. Se on mahdollista ilmaisen kuljetuksen ja merkittävästi edullisempien hintojemme ansiosta. Lähetä meille tilaus siis jo tänään ja nauti mukavammista sekä taloudellisemmista kilometreistä.