Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Falken Renkaat

Falken

Falken renkaat

Rengasvalmistaja Avon , jonka valikoima sisältää myös hinta-laatusuhteeltaan edullisia talvirenkaita, on ollut mukana renkaiden valmistuksessa jo vuodesta 1904. Vuodesta 1997 Avon Tyres corporationin omistaja on ollut amerikkalainen yhtiö Cooper Tyre & Rubber Company , mutta premium-laatuisten renkaiden valmistus on jatkunut edelleen.

Korkealaatuiset Avon-talvirenkaat

Avon talvirenkaat ovat suositeltuja pyörintävakautensa, vesiliirron vastustuskyvyn ja kylmän vuodenajan märän ja lumisen pinnan käsittelyominaisuuksiensa takia. Kumiseos, jota käytetään Avon-talvirenkaissa mahdollistaa niiden ominaisuuksien säilymisen alle 7 celsiusasteen lämpötilassa, tarjoten parempaa pitoa kylmissä olosuhteissa millä tahansa alustalla. Poikittaiset ja pituussuuntaiset kuvioinnit ovat suurempia kuin kesärenkaissa, mahdollistaen nopeamman veden, mudan ja lumen poistumisen renkaan alta.

Avonin kylmien olosuhteiden renkaiden, kuten Ice Touring ST tai CR85 huippusuorituskyky suosittelee niitä autonomistajille kylmän vuodenajan käyttöön. Osoitteesta rengas-online.com löydät Ice Touring ja Ice Touring ST -profiilit henkilöautoihin parhailla hinnoilla, joita verkosta löytyy. Kun taas Offroad/4x4 -luokkaan suosittelemme Ranger Ice -profiilia ja ammattikäyttöön Avon Vanmaster -mallia.