Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Usein kysyttyä

Kysymyksiä tilauksesta

Kysymyksiä maksusta

Kuinka voin maksaa?

Kuinka voin maksaa?

- Etukäteismaksu tilisiirrolla: maksat ennen kuin saat tuotteet. Täten et voi tarkastaa tuotteita ennen maksua.

- Maksaminen luottokortilla: ole hyvä ja syötä korttisi numero ja sen voimassaoloaika. Varmistettuamme tietosi lähetämme tilauksesi välittömästi varastoomme.

- Maksa helposti ja turvallisesti PayPal-tilille paypal_eur@delti.com.

- Amazon. Tilausprosessissa sinut ohjataan verkkopalveluntarjoajan Amazonin verkkosivuille ennen tilausprosessin loppuunsaattamista verkkokaupassamme. Jotta voit suorittaa tilausprosessin loppuun ja maksaa laskun summan Amazonin kautta, sinun on rekisteröidyttävä sinne tai rekisteröidyttävä ensin ja laillistettava itsesi käyttöoikeustiedoillasi. Siellä voit valita Amazonin tallentaman toimitusosoitteen ja maksutavan, vahvistaa tietojesi käytön Amazonissa ja maksutoimeksiannon meille. Heti tilauksen jälkeen pyydämme Amazonia käynnistämään maksutapahtuman. Amazon suorittaa maksutapahtuman automaattisesti. Saat lisäohjeita tilausprosessin aikana.

-Verkkopankkimaksu Trustlyn kautta. Kun olet tehnyt tilauksesi, sinut ohjataan Trustly Group AB:n sivustolle. Ole hyvä ja ota huomioon, että ponnahdusikkunoita estävät ohjelmat voivat estää uudelleenohjauksen. Jos näin käy, voit suorittaa maksun käyttämällä linkkiä, jonka löydät lähettämästämme tilausvahvistuksesta sähköpostistasi.