Duro Renkaat

Duro

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

sailunit olleet hyvät renkaat kestivät 9 vuotta teiltä ostin L. O., nastola lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Duro renkaat

Duro renkaat ovat hyvä valinta, kun haluat moderneilla ominaisuuksilla varustetut kesä- tai talvirenkaat, mutta et halua maksaa liikaa. Tämä yli 70 vuotta vanha rengasvalmista on aina keskittynyt tarjoamaan huippulaatua hinnalla, mihin kaikilla on varaa. Duron valikoimasta löydät renkaat muun muassa henkilöautoihin, pakettiautoihin, skoottereihin, trailereihin tai trukkeihin. Tilaamalla uudet Duro renkaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta saat nyt tuotteille myös kuljetuksen kaupanpäälle. Duro – Huippulaatua edulliseen hintaan Sijoittamalla Duron renkaisiin tiedät, että et ikinä maksa liikaa.

Nämä turvalliset ja hyvän suorituskyvyn omaavat renkaat tekevät ajamista aidosti turvallista ja mukavaa. Optimaalinen ajomukavuus on ollut mahdollista saavuttaa uudenlaisen renkaan rakenteen ja modernien kumiseosten ansiosta, mitkä samalla parantavat myös renkaan kestävyyttä. Parempi ajomukavuus tulee pehmeämmän tiekosketuksen ja melu-urien ansiosta, mitkä osaltaan pienentävät rengasmelua. Tämä taas tarkoittaa, että autosi sisätiloihin kuuluva kohina on alhaisempi.

Turvallisuutta parantaa myös Duro renkaiden tarkoin suunniteltu pintakuviointi, millä pyritään saavuttamaan tasainen turvallisuus kaikissa sääolosuhteissa. Talvi- ja kesärenkaat netistä edullisemmin Ostamalla uudet talvirenkaat tai kesärenkaat suoraan Rengas-Onlinestä voit säästää rengaskuluissa huomattavia summia, sillä pyrimme hinnoittelemaan renkaat lähes poikkeuksetta alle listahintojen. Lähetä tilauksesi meille siis jo tänään ja varmista turvalliset ajokilometrit kaikissa sääolosuhteissa.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 06:57