ico 09-42 59 86 03 ico

Dunlop Henkilöauton kesärenkaat

Dunlop

Rengastyyppi

Rengasmitta

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7098 Asiakkaiden arviot

Mainiosti aina hoitunut tilaus toimitus ! E. A., Kajaani lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.

Dunlop profiileihin:Dunlop Kesärenkaat

Dunlop Kesärenkaat ovat sinulle, kun vaadit huippulaatua ja loistavaa suorituskykyä kaikissa kesäolosuhteissa. Niillä teet ajamisesta paitsi turvallista, myös entistä mukavampaa. Tämä on mahdollista Dunlopin yli 120 vuoden rengasalan kokemuksen ansiosta, mikä tekee siitä samalla yhden vanhimmista ja arvostetuimmista rengasvalmistajista. Tästä samasta syystä useat yksityis-, ammatti- ja kilpakuljettajat ovat valinneet ne käyttöönsä. Unohtamatta suuria autonvalmistajia, kuten Audi, BMW, Ferrari, Maserati, Rolls Royce, Mercedes ja Alfa Romeo, jotka käyttävät niitä ensiasennusrenkaina autoissaan.

Dunlop renkaat – Laatua ja uusinta teknologiaa Dunlop kesärenkaat ovat varustettu tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi useilla ominaisuuksilla, joilla pyritään suorituskyvyn lisäksi maksimoimaan turvallisuutesi ja tekemään ajamisesta entistä mukavampaa. Näitä ovat esimerkiksi Dunlopin ”Noise Shield” ja ”RunOnFlat” –teknologiat. RunOnFlat –tekniikan avulla voit nyt ajaa myös rikkoutuneella renkaalla väliaikaisesti. Tämä tarkoittaa, että renkaan puhjetessa autosi käsiteltävyys säilyy edelleen hyvänä ja voit huoletta ajaa sillä lähimpään korjaamoon, missä se korjataan tai vaihdetaan. Noise Shield on puolestaan luotu parantamaan ajokokemustasi. Sen ansiosta sisätiloihin kantautuva melu on jopa 50% pienempi, mikä tekee myös pitkistä matkoista entistä mukavampia.

Tilaa Dunlop renkaat halvalla netistä Laadukkaat renkaat halvalla ja vain noin neljän päivän ilmaisella toimituksella tilaat Rengas-Onlinen verkkokaupasta. Sijoittamalla laaturenkaiseen varmistat optimaalisen ajomukavuuden ja teet autoilusta turvallisempaa. Sijoita siis itseesi ja tilaa uudet renkaat jo tänään!

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 16.01.2019 06:57