Deli Renkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Kaikki aikaisemmat rengastilaukseni ovat menneet erittäin hyvin ! O. U., Kuusamo lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Laadukkaat Deli renkaat tilaat nyt helposti netistä

Deli on indonesialainen renkaan valmistaja, joka tuottaa lähes kaikenlaisia renkaita. Vuonna 1995 heille myönnettiin meillä EU:ssa käytettävä E-merkintä, joka tarkoittaa sitä, että heidän renkaansa täyttävät EU:n sisällä myytävien renkaiden laatuvaatimukset. Tämä renkaanvalmistaja panostaa laatuun. Korkealuokkaisen tuotekehityksen huomaa ennen kaikkea siitä, että Deli testaa renkaansa hyvin tarkkaan ja panostaa erittäin hyvään toimivuuteen ja turvallisuuteen. Delin valmistamissa renkaissa on käytetty kumiseosta, jossa on sekä luonnon kumia että synteettistä kumia. Tämä tekee renkaista kestävämmät sekä pitkäikäisemmät. Käytetty kumiseos vaikuttaa positiivisesti myös renkaan pitoon. Renkaan kuviointi on myös tärkeää sekä ajo-ominaisuuksien että turvallisuuden kannalta. Osta nyt edulliset Deli renkaat meiltä ja säästä selvää rahaa. Jos etsit Enduro renkaita tai mopon ja skootterin renkaita, voit myös kääntyä meidän puoleemme. Tee edullinen kauppa hankkimalla kaikki tarvitsemasi renkaat meiltä.

Hanki nyt korkealaatuiset Deli renkaat edulliseen hintaan

Meillä on valikoimissamme tuhansia eri rengasmalleja ja yli sata rengasmerkkiä. Rengas-online.com on siis todella luotettava ja turvallinen paikka hankkia kaikki tarvitsemasi sisärenkaat, moottoripyörän renkaat sekä merkkirenkaat, kuten MICHELIN ja PIRELLI. Toimituksemme on nopea ja saat tuotteesi maksutta, jos tilaat useamman renkaan samalla kertaa. Jotta ostaminen meiltä olisi hauskaa ja helppoa, tarjoamme sinulle myös joustavan 30 päivän palautusoikeuden. Kokeneet ja iloiset asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään kysymyksissä, jotka koskevat meidän tuotteitamme. Voit ottaa yhteyttä kotiasi lähimpänä olevaan asennuskumppaniimme, kun renkaiden vaihto tulee ajankohtaiseksi.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 06:56