Debica Renkaat

Debica

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Hyvin toimii, paljon valikoimaa ja asennuksen valinta tehty helpoksi. U. L., Espoo lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Debica renkaat

Debica renkaat tulevat Puolalaiselta jo yli 75 vuotta toimineelta rengasvalmistajalta. Valmistajan rengasvalikoima kattaa niin kesärenkaat, talvirenkaat kuin ympärivuotiset renkaatkin. Arvostetuin Puolalainen rengasmerkki on tuonut viimeaikoina markkinoille erittäin suorituskykyisiä rengasmalleja, kuten Frigo 2, Passion 2, Presto ja Navigator 2. Vaikka valikoimaa riittää, on tuotteiden hinnat saatu pidettyä erittäin kuluttajaystävällisinä. Edulliseen hintaluokkaan sijoittuvat Debica renkaat ovat erinomainen valinta lähes kaikille automalleille, jos et halua maksaa renkaistasi enempää. Valikoima pitää sisällään myös erikoisrenkaat, kuten traktoreiden-, teollisuuskoneiden- ja muiden erikoisajoneuvojen renkaat. Kuitenkin pääpaino valmistajalla on henkilöauton renkaissa.

Debica renkaat kaikille keleille

Kaikissa olosuhteissa pärjäät erinomaisesti valitsemalla oikeaan käyttötarkoitukseen kehitetyn rengasmallin. Suuriosa Debican renkaista on Goodyearin valmistamia, mikä kertoo myös niiden laadukkuudesta. Suosituimmat kesärenkaat ovat Passion 2 ja Presto. Suosituimmat talvirenkaat ovat Frigo 2. Suosituimmat ympärivuotiset renkaat ovat Navigator 2. Valikoimassa on myös useita HP (High Performance) renkaita, joiden suorituskyky on lähes uskomaton hintaan verrattaessa.

Tilaa uudet renkaat nyt edullisesti netistä

Goodyearin valmistamat laaturenkaat on nyt saatavilla erittäin edullisesti Rengas-Online verkkokaupasta. Ilmaisella kuljetuksella toimitettavat tuotteet säästävät sinulle jopa neljänneksen rengasostoksiesi kokonaissummasta. Valitse uudet renkaat nyt ja tilaa ne jo tänään!rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 06:56