Neuvonta
09-42 59 86 03

Continental Henkilöauton
kesärenkaat

Continental

Rengastyyppi:

Rengaskoko:

Nopeusluokka:

Hintaluokka:

Merkki:Miellyttävä matka premium Continental kesärenkailla

Continental kesärenkaat kuuluvat renkaiten huippuluokkaan kun puhutaan turvallisuusta ja mukavuusta. Continental asettaa suuren arvon ympäristöasioille sekä kesä sekä talvirenkaille ja vierintävastus johtaa alhaiseen polttoaineen kulutusta ja sitten CO2-päästöjä.

lisää ...

Continental Renkaat

Ajoneuvojen valmistajat maailmanlaajuisesti alkoivat alkuperäisiä laitteet valita laadun renkaat Continental. Tänään alusta yksi 4 autoa on käynnissä Continental kesärenkaalla. Kesärenkaat vakuuttaa erityisesti kestävyyttä, hiljainen ja vierintävastus.Näistä syistä monet asiakkaat hakemiseen Continental korkealuokkaista renkaat ja kun se tulee jälkiasennuksen ajoneuvoon.

Innovatiivista teknologiaa ja jatkuva kehittäminen

Ei vain autonvalmistajat mutta tavalliset asiakkaat arvostavat kokemusta löytyy jokaisen Continental kesärenkaassa.Kesärenkaat Continental asetetaan jatkuvasti uusia vaatimuksia käsittelyn ja mukavuutta. Sen jälkeen johdonmukaisesti tutkimuksen ja kehittämisen, Continental on onnistunut kehittämään renkaat, jotka vähentävät riskiä erittäin vaarallista “kellua”, joka näyttää vesiliirto.

Continental kesärenkaat poikkeukselliset testeissä

Continental on luonut teknologista etumatkaa muiden rengasvalmistajien viime vuosina.Tämä näkyy etenkin testitulosten erilaisia ​​julkaisuja. Kesärenkaat Continental johdonmukaisesti ottaa kärkisijat. Saksalainen aikakauslehti “Auto Motor Sport” 2012 todistavat turvallisuuden vierintävastusta vesiliirron Continental kesärennkaaseen.Myös julkaisu “Firmenauto” tarjoa täydet pisteet Continental kesärenkaalle.

Continental renkaat, täydellinen valinta korkealuokkaisten autoille

Sarjan tuotteita kehitetään ContiPremiumContact Continental kesärengas suunniteltu erityisesti korkealuokkaisten-auton kuljettajien tarpeisiin.Johtuu tiettyjen muotojen urat on “kierre vaikutus”, joka hajoaa vettä nopeasti ja estää vesiliirto.Tämä mahdollistaa turvallisen matka kaikissa sääolosuhteissa.

Continental profiileihin:

Me asennamme
renkaasi!
Valitse joku
yhteistyöliikkeistämme
lähistöltäsi:
Lyömättömät hintamme:
Henkilöauton uudet talvirenkaat
alkaen 36,70 €
,
esim. 145/70R13T alkaen 36,70 €
tai 195/65R15T alkaen 52,10 €

Henkilöauton uudet kesärenkaat
alkaen 34,40 €
,
esim. 155/70R13T alkaen 34,40 €
tai 195/50R15V alkaen 50,40 €
Riskitön kauppa:
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus
Halvat hinnat:
  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n ja rahdin Suomeen + lähetyskulut kahdesta renkaasta alkaen
  • Asennuspalvelu

© 1999-2014 by Delticom / rengas-online.com 23.06.2014 07:10