Continental Henkilöauton talvirenkaat

Continental

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Useita kertoja jo tilannut renkaita. Aina saapuneet nopeasti. A. E., Kirkkonummi lisää

Nopea + mukava palvelu:

  • Tilaaminen Internetissä ympäri vuorokauden
  • Toimitus 4 arkipäivän kuluessa
  • Toimitus haluamaasi osoitteeseen tai valitsemaasi asennuspisteeseen

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Komeat Continental talvirenkaat tavallistakin parempaan hintaan

Continental talvirenkaat tuovat saksalaista osaamista ja laatua pohjoisenkin Euroopan vaativiin oloihin. Näissä renkaissa hinnatkin ovat sopivasti kohdallaan, ja kun rengas-online.com ostaa, niin varmasti on edullista ja toimituskin toimii kuin tuosta vaan, aikataulun mukaan ainakin jos ei muuta. Continental rengasmerkillä on historiaakin riittävästi, aina autoilun alkuaikoihin ja teollistumiseenkin saakka. Continental rengasbrändin lupaus on, että jarrutusominaisuudet ovat huippuluokkaa, jos eivät jopa parasta sarjassaan, ja mikä jottei saksalaisella insinööritaidon perinteellä siinäkin sarjassa voisi toinen toistaan paremmaksi kehittyä.

Continental talvirenkaat ovat edullisemmasta päästä ja laatua on tavallistakin enemmän

rengas-online.com myy komeat Continental talvirenkaat varmasti vakuuttavaan hintaan ja mikä parasta, ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Suorituskyky lumisella tiellä on tietysti valmistajankin sanoman mukaan erinomaista, vähintäänkin siten, että se takaa ajomukavuuden jos ei muuta. Lumella tai muuten vain talvisen liukkailla keleillä kun kuljetaan, tulee tietysti kiinnittää erityistä huomiota turvalliseen ajamiseen. Hyvät renkaat lupaavat sen minkä pitävät ja ottavat parhaan mahdollisen otteen tiestä, olipa sitten lunta tai jäätä. Jos on nastatkin vielä alla, niin hyvä on, sitten on vain loppu kuljettajasta kiinni että miten kaasua päästellään koneeseen ja rattia väännetään pitkin talvista raittia, suoria ja komeitakin kurveja sekä kaarteita. Jarrutusmatkat ovat jokaisessa rengasmallissa tietysti huippuluokkaa, toinen toistaan parempia ja mikä ettei, pitäähän talvellakin pysähtyä välillä, jotta matka voi taas jatkua ja maisemat vaihtua kuin kesällä konsanaan.

Nämäkin Continental talvirenkaat herättävät huomiota maailmalla

  • Suorituskykyiset WinterContact TS860s renkaat huippupään urheiluautoihin ja rajumpaankin menoon (uusi malli!)
  • ContiWinterContact TS850 joka tuo entistäkin paremmat jarrutusominaisuudet lumella, jäällä sekä märilläkin tienpinnoilla
  • VikingContact 7 myös suuremmille SUV-sarjan autoille joka lupaa tietysti sekin entistäkin paremmat talviominaisuudet, tiukkaa pitoa ja lyhyet jarrutusmatkat talvisellakin kelillä

Osta nyt rengas-online.com verkkokaupasta uudet Continental talvirenkaat alle, tai muutamatkin parit, niin on varmasti hyvä mennä pitkin lumisiakin kujia. Continental renkailla pohjoisessakin Euroopassa kyyti on hyvää ja korkealuokkaista, edullisesti, jos ei jopa pikkurahalla pidot senkuin vain paranee ja jarrutusmatkatkin ovat kussakin mallissa aina vain lyhyempiä ja lyhyempiä. Kukin malli lupaa tietysti parastaan, ja kunnon kitkarenkaat tarttuvatkin tietysti sekä lumeen että tavallisen talviseen tien pintaan niin hyvin kuin vain voivat. Nastoitettuina talvirenkaat tietysti tarttuvat paremmin, ja ilmankin nastoja jokainen on suunniteltu aina entistäkin paremmaksi. Kuskista on tietysti paljon kiinni, ja vastuu on ratin ja istuimen välissä, että turvallisesti mennään talvisäässä.

Nyt kannattaa laittaa talvirenkaat tilaukseen, ennen kuin kesä kääntyy pitkälle loppusyksyyn. Sitten on hyvä kurvailla kohti sysimustaa talviyötä, kun on hyvät Continental renkaat alla ja reitti selvä pitkälle eteenpäin. Continental valmistaa ja toimittaa renkaat moniin automaailman huippumalleihin, kuten vaikkapa Porsche, Tesla tai Volvo sekä moniin moniin muihin.

Continental profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 27.10.2020 06:56