Continental Henkilöauton kesärenkaat

Continental

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7513 Asiakkaiden arviot

Haluttu rengassarja löytyi, tilaus onnistui, asennuspaikan valinta onnistui, maksu onnistui ja tämä kaikki sohvalta nousematta. E. O., Lahti lisää

Riskitön kauppa:

  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusmahdollisuus

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Miellyttävä matka premium Continental kesärenkailla

Continental kesärenkaat kuuluvat renkaiten huippuluokkaan kun puhutaan turvallisuusta ja mukavuusta. Continental asettaa suuren arvon ympäristöasioille sekä kesä sekä talvirenkaille ja vierintävastus johtaa alhaiseen polttoaineen kulutusta ja sitten CO2-päästöjä.

Continental Renkaat

Ajoneuvojen valmistajat maailmanlaajuisesti alkoivat alkuperäisiä laitteet valita laadun renkaat Continental. Tänään alusta yksi 4 autoa on käynnissä Continental kesärenkaalla. Kesärenkaat vakuuttaa erityisesti kestävyyttä, hiljainen ja vierintävastus.Näistä syistä monet asiakkaat hakemiseen Continental korkealuokkaista renkaat ja kun se tulee jälkiasennuksen ajoneuvoon.

Innovatiivista teknologiaa ja jatkuva kehittäminen

Ei vain autonvalmistajat mutta tavalliset asiakkaat arvostavat kokemusta löytyy jokaisen Continental kesärenkaassa.Kesärenkaat Continental asetetaan jatkuvasti uusia vaatimuksia käsittelyn ja mukavuutta. Sen jälkeen johdonmukaisesti tutkimuksen ja kehittämisen, Continental on onnistunut kehittämään renkaat, jotka vähentävät riskiä erittäin vaarallista “kellua”, joka näyttää vesiliirto.

Continental kesärenkaat poikkeukselliset testeissä

Continental on luonut teknologista etumatkaa muiden rengasvalmistajien viime vuosina.Tämä näkyy etenkin testitulosten erilaisia ​​julkaisuja. Kesärenkaat Continental johdonmukaisesti ottaa kärkisijat. Saksalainen aikakauslehti “Auto Motor Sport” 2012 todistavat turvallisuuden vierintävastusta vesiliirron Continental kesärennkaaseen.Myös julkaisu “Firmenauto” tarjoa täydet pisteet Continental kesärenkaalle.

Continental renkaat, täydellinen valinta korkealuokkaisten autoille

Sarjan tuotteita kehitetään ContiPremiumContact Continental kesärengas suunniteltu erityisesti korkealuokkaisten-auton kuljettajien tarpeisiin.Johtuu tiettyjen muotojen urat on “kierre vaikutus”, joka hajoaa vettä nopeasti ja estää vesiliirto.Tämä mahdollistaa turvallisen matka kaikissa sääolosuhteissa.

Continental profiileihin:

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 06:56