Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

Carlisle Renkaat

Carlisle

Carlisle renkaat

Carlisle renkaat ovat erikoisrenkaita, mitkä on suunniteltu useisiin käyttötarkoituksiin, kuten ruohonleikkureihin, golf-autoihin, mönkijöihin, peräkärryihin, asuntovaunuihin, työkoneisiin, trukeille ja moniin muihin erikoisajoneuvoihin. Rengasvalikoima on erittäin kattava ja siitä löytyy kymmeniä rengasmalleja eri pintakuvioilla ja ominaisuuksilla.

Carlisle renkaat ovat laadukkaita ja arvostettuja tuotteita pientyökoneiden omistajien keskuudessa ja erittäin suosittuja esimerkiksi varastoilla trukeissa ja farmeilla työkoneissa. Peräkärryn renkaat ovat kehitetty kestämään vuosia ja niiden ominaisuudet on saatu toimimaan niin ajossa kuin pitkillä seisontaajoillakin. Renkaiden kestävä rakenne ja haurastumaton kumiseos takaavat pitkän käyttöiän.

Kymmenien rengasmallien Carlisle valikoima

Niin kuin jo aikaisemmin mainittiin on Carlisle renkaat tarjolla monipuolisiin käyttötarkoituksiin ja mille tahansa työajoneuvolle kotona tai työmaalla tarvitsetkaan uuden rengassarjan, löytyy semmoinen melko varmasti lähes kaiken kattavasta valikoimasta. Maailman laajuisesti tuotteitaan myyvä rengasvalmistaja ei ole lähtenyt kilpailemaan autonrenkaiden valmistajien kanssa vaan on löytänyt oman paikkansa rengasmarkkinoilla. Ainoa osa-alue missä ollaan lähellä normaaleita auton renkaita, on peräkärryn renkaat. Valmistajalta löytyy myös laaja valikoima muita tuotteita kuin renkaita, joiden joukosta löydät muun muassa vanteet, nokka-akseli ja apulaitteiden hihnat.

Tilaa erikoisrenkaat nyt edullisesti netistä

Rengas-Online verkkokaupan valikoimasta löydät myös kaikki erikoisrenkaat edullisin hinnoin. Laaja valikoima tarjoaa sinulle valinnanvaraa ja voit vertailla tuotteita helposti annettujen tietojen perusteella ja tuotteiden toimitukset tapahtuvat sinulle täysin veloituksetta, tilatessasi vähintään kaksi rengasta kerralla.