Tilauksen tila x
Kirjaudu ulos

0942598603

Bridgestone Renkaat

Bridgestone

Bridgestone renkaat

Bridgestone on suurin rengasvalmistaja maailmassa, joka tarjoa renkaat jopa parasta joukkuetta Formula 1.Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia Bridgestone kesärenkaat, talvirenkaat ja maastoauton renkaat. Kaikki renkaat Bridgestone tarjoaa täydellisen yhdistelmän korkean suorituskyvyn ja poikkeuksellisen raportti laatu-rahaa.

Uusinta teknologiaa Bridgestone

Bridgestone renkaat perustuvat mullistava teknologia "Running-Flat, jotta pääasiassa käytetään ensiasennusrenkaita. Näiden renkaiden sivuseinät ovat niin kovia, että heillä voit ajaa varovaisesti jonkin aikaa loikkauksen jälkeen myös, optimaalisella nopeudella.

Paras rengas kaikkiin tarpeisiin

Kesärenkaiden kategoriassa Bridgestone tarjoamia, löytyy renkaat neljästä eri tuotelinjoilta.Urheilullinen ajamiselle tarjotaan Potenza, joka on saanut "erittäin suositeltava" tulosta testeissä. Turanza valikoima varmistaa hiljainen tie ja täydellinen valvonnan.Dueler valikoima tarjoaa laadukkaita renkaita, jotka on erityisesti suunniteltu täyttämään SUV: in tarpeita. Nämä renkaat on suunniteltu erityisesti urheilullisen ajamiselle, ja tarjoavat täydellisen auton hallinnan myös suurilla nopeuksilla.

Turvallinen matka talvellakin

Blizzak talvirenkaat varmistaa maksimaalisen turvallisuuden jopa jäällä ja lumella ja myös pitämällä karsinnassa "erittäin suositeltava" monissa testeissä.