BF Goodrich Renkaat

BFGoodrich

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7509 Asiakkaiden arviot

Haluttu rengassarja löytyi, tilaus onnistui, asennuspaikan valinta onnistui, maksu onnistui ja tämä kaikki sohvalta nousematta. E. O., Lahti lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


BF Goodrich renkaat

Rengasvalikoimastamme löydät sopivat renkaat kaikenlaisiin autoihin, etsit sitten kesä- tai talvirenkaita. Löydät valikoimasta sopivat kesärenkaat, talvirenkaat sekä kitkarenkaat kaikkiin kaupunki-, perhe- ja urheiluautoihin. Täydellistä ohjaustuntumaa BF Goodrich renkaat antavat autoosi loistavan pidon, ohjaustuntuman ja ajonautinnon. Renkaat ovat ainoa linkki auton ja tien välillä, sen takia ne vaikuttavatkin kuljettajan turvallisuuteen todella paljon. BF Goodrich renkaat täyttävät myös kaikki vaativan kuljettajan vaatimukset, tämän takaa heidän erittäin tiukka laatukontrolli sekä pitkä kilpailukokemus. Rengasvalmistaja todistikin jo hyvin aikaisessa vaiheessa olevansa muita edellä suorituskyvyn osalta ja voitti vuonna 1915 legendaarisen Indianapolis 500 -kilpailun ja toisen kerran peräkkäin. Ja siitä lähtien merkki on onnistunut säilyttämään tasaisen laadun ja rikkonut monia erilaisia ennätyksiä renkaillaan. Perustamisesta lähtien merkki on tunnettu halusta ylittää olemassa olevan suorituskyvyn rajat ja tämän ansiosta on syntynytkin monia tärkeitä rengasalan innovaatioita. Monet haasteet mihin yhtiö on tarttunut on jättänyt jälkensä koko rengasalan kehitykseen. Löydät suuren talvirenkaat, kesärenkaat ja kitkarenkaat kattavan valikoiman Rengas-Onlinen verkkokaupasta, mistä saat tilattua ne helposti suoraan kotiisi.



rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 24.10.2020 06:51