Aluvanteet

Täältä löydät Aluvanteet kaikkiin yleisiin henkilöautoihin, kaupunkimaastureihin, maastureihin ja kevytkuorm-autoihin sis. lausunnon, yleisen käyttöluvan, ruuvit, vannesuojat ja keskitysrenkaat

Valitse ajoneuvon malli

Valmistaja:
malli:
valmistusvuosi / Tyyppi:
Sarja/versio:


Alumiinivanteet – Tyylikäitä, moderneja katseenvangitsijoita

Auton renkaat alkaa todella loistaa hetkessä kun yhdistät ne komeasti kiillotettu pari alumiinivantella. Olipa kesä tai talvi, alumiinivanteet sopivat erittäin hyvin mihin vuodenaikaan tahansa ja jokaiseen autoon.
Jos satut omistamaan sekä kesä-ja talvirenkaat, voit manipuloida auton visuaalista ilmettä jokaisessa kaudessa, jokaisen renkaan vaihtamisen kautta. On monia trendikäs vanteen malleja, klassisen eleganteja ja trendikäs kaksivärisiä ja pulverimaalattu malleja. Voit tilata huippuluokan alumiiniseoksesta tuotteita tunnettujen vanteen valmistajilta, kuten Dotz, Dezent, AEZ tai Enzo verkossa rengas-online.com.

Eri vanteiden luokka on esimerkiksi Alcarin teräsvanteet, mutta suuntaukset ovat selvästi suositaan alumiinivanteet. Jos auton omistajalla on vain yhdet vanteet, hän joutuu asenna renkaat aina, kun vuodenaika muuttuu.

Visuaalisen esikatselu ja vannesimulaattori

On olemassa lukemattomia mahdollisia rengas/vannepaketit. Valmistajan hyväksymä vanteen koot on esitetty yksityiskohtaisesti ajoneuvon asiakirjassa. Voit käyttää ajoneuvoa valitsinta meidän alumiini vanteen konfiguraattorista, että näet visuaalisesti miten tietyn vannepari näyttää autollasi. Jos haluat, että uudet vanteet tulevat varustettu renkailla, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, että valitse haluamaasi renkaat meidän rengaspaketti osiosta.

Vähemmän painoa säästää polttoainetta

Useimmissa tapauksissa, vanteet valmistettu metalliseoksesta ovat huomattavasti kevyempiä kuin teräs vastaerät - tietenkin tämä riippuu myös siitä, kuinka paljon materiaalia on käytetty tehtäessä vanteen. Ratkaiseva tosiseikka kuitenkin on, että vähemmän painoa säästää polttoainetta ajaessa! Autonvalmistajat myös todistaa tämän eri optimointiin ja jatkuva materiaalin parantamisella vähentää painoa heidän autonsa.

Epämiellyttävä naarmuja ja koloja voi olla korjattu

Alumiini on pehmeä metalli, joka tekee myös altis naarmuja ja kolhuja (esimerkiksi lyömällä reunakivet). Näin pieni vahingoista alumiinivanteet on tullut houkutteleksi, nopeasti. Niiden on myös käsiteltävä korroosionestoaine materiaalin suojaamiseksi. Siksi vanteen asiantuntijat suosittelevat antamaan vanteet korjaamiseksi ammattilaisille. Huolellisen ja varovaisen ajotapa voi estää vanteiden tarpeellisuutta korjattavaksi - ajettaessa (alumiinivanteilla tai ilman näitä), täysin keskittyminen ja hyvä ennakointi tarvitaan kaikissa tilanteissa.

Vannemerkit

Vannekoot

Vannemerkit koon mukaan

Vanteet automerkin mukaan

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 25.11.2020 06:42