ico 09-42 59 86 03 ico

All Terrain renkaat

Rengastyyppi

Rengasmitta

/

Hintaluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7237 Asiakkaiden arviot

Ehdottomasti paras luotettavin ja paras rengastoimittaja jonka olen käyttänyt!! Kaikki renkaat tilattu tästä jo 3 vuoden ajan! E. U., Parainen lisää

Halvat hinnat:

  • Asiakkaat hyötyvät jopa 20-25% edullisimmista hinnoista kuin rengaskaupoissa
  • Kaikki rengashinnat sisältävät ALV:n. Maksuton toimitus kun tilaat vähintään 2 rengasta.
  • Asennuspalvelu

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Maastorenkaat

Maastorenkaat ostat itsellesi Rengas-Onlinen verkkokaupasta. All-Terrain maastorenkaat ovat kätevä vaihtoehto, kun haluat autoltasi suorituskykyä hiekkateillä ja maastossa, mutta suuri osa ajamisesta tapahtuu silti asfaltilla. Niillä saat autoosi tasaiset ajo-ominaisuudet lähes missä tahansa.

Valikoimastamme löydät laaturenkaat maastoon useilta huippuvalmistajilta, kuten Hankook, Dunlop, Bridgestone, General, Yokohama, Goodyear ja Nankang sekä lukuisilta pienemmiltä merkeiltä. Oikea rengaskoko ja sen valinta Oikean rengaskoon valitseminen verkkosivuillamme on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Voit yksinkertaisesti vain syöttää ajoneuvosi merkin, mallin ja tyypin hakukoneeseen, minkä jälkeen saat kattavan listan soveltuvista tuotteista. Tämän jälkeen on vielä hyvä tarkistaa ajoneuvosi ohjekirjasta, että koko vastaa varmasti alkuperäistä. Tämän jälkeen voit tilata ne kätevästi esimerkiksi lähimpään rengashuoltoosi, missä asennus suoritetaan. Renkaiden vertailu puolestaan onnistuu näppärästi EU-rengasmerkintöjen avulla, joissa eri renkaille on annettu arvosanat niiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Nämä merkinnät ovat ilmoitettu myös verkkokaupassamme.

Renkaat verkkokaupasta halvemmalla Laaturenkaat voit tilata edulliseen hintaan suoraan verkkosivuiltamme, mistä saat ostamillesi tuotteille myös normaalin 30 päivän vaihto ja palautusoikeuden sekä kuljetuksen postikuluitta. Tekemällä rengashankinnat verkossa voit säästää suuria summia hinnoissa, ajasta puhumattakaan. Lähetä meille tilaus tänään ja tee ajamisesta hauskempaa uusilla renkailla.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 18.06.2019 06:41