Aeolus Renkaat

Aeolus

Rengastyyppi

Rengasmitta

Nopeusluokka

Merkki

Asennuspalvelu

Asennuspisteesi Ei hätää. Säästä aikaa ja rahaa. Löydämme sinulle asennuspaikan jossa renkaat vaihdetaan. Asennuspalvelu edulliseen hintaan.

Asiakaspalaute

rengas-online.com
Huomio 4.76/5 - 7510 Asiakkaiden arviot

Haluttu rengassarja löytyi, tilaus onnistui, asennuspaikan valinta onnistui, maksu onnistui ja tämä kaikki sohvalta nousematta. E. O., Lahti lisää

Laaja valikoima ja ...:

...korkealaatusia tuotteita

  • Yli 100 rengasmerkkiä
  • Yli 35 000 erilaista rengasta kaikissa verkkokaupoissa yhteensä
  • Toimitamme vain laaturenkaita

Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut.


Aeolus renkaat

Aeolus renkaat löydät järkihinnoin Rengas-Onlinen verkkokaupasta. Tilaamalla uudet kesärenkaat tai talvirenkaat suoraan kauttamme, saat tuotteille normaalin vaihto- ja palautusoikeuden lisäksi kuljetuksen kaupan päälle, kun tilaat kaksi tai useamman renkaan kerrallaan. Aeolus renkaat ovat tunnettuja erityisesti hyvästä hallittavuudesta ja turvallisuudesta sekä märällä ja kuivalla tiellä. Tästä syystä myös useat autonvalmistajat ja ammattikuljettajat luottavat niihin.

Aeoluksen renkaat ja niiden ominaisuudet Aeolus renkaiden suunnittelussa ja valmistuksessa noudatetaan tarkkoja laatuvaatimuksia, jotta myös sinun ajokokemus olisi aina paras mahdollinen. Ne suunnitellaan hyödyntäen parasta insinööri osaamista, mitä alalta löytyy ja valmistuksessa käytetään viimeisintä teknologiaa. Tästä syystä voit luottaa niiden suorituskykyyn myös ääriolosuhteissa. Renkaat valmistetaan aina pyrkien saavuttamaan paras mahdollinen pito märällä ja kuivalla sekä taloudelliset ja mukavat ajo-ominaisuudet. Taloudelliset ajo-ominaisuudet niissä tulevat uudenlaisen rakenteen ansiosta, millä minimoidaan vierintäkitka ja siten myös renkaiden pyörittämiseen kuluva energia. Kun energiaa kuluu vähemmän niin tarkoittaa se myös entistä alhaisempaa polttoaineenkulutusta. Pito-ominaisuudet märällä ja kuivalla puolestaan tulevat innovatiivisen kuvioinnin ansiosta, mikä samalla vähentää vaarallisen vesiliirron riskiä ja näin tekee ajamisesta turvallisempaa sateella.

Tilaa verkosta ja säästä rengaskuluissa Rengas-Onlinen verkkokaupasta löydät talvirenkaat ja kesärenkaat edullisin hinnoin ja saat samalla käyttöösi ystävällisen asiakaspalvelumme, joka auttaa sinua kysymyksissäsi. Tee tilaus ja turvaa mukavat ajokilometrit.rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 30.10.2020 06:48