ico 09-42 59 86 03 ico

Renkaita Volvo XC60

Volvo

Autosi malli saattaa puuttua luettelosta. Luettelossa saattaa myös olla joitakin virheitä. Jos et löydä autosi mallia tai jos löydät virheitä, ole hyvä ja ota meihin yhteys.

Ajoneuvosi merkki?: Volvo [Muuta]
Malli: XC60 [Muuta]
Mallin kuvaus:

Rengaskausi:

 Hintansa arvoiset Volvo XC60 renkaat nyt netistä

Volvo XC60 on neliovinen sedan-mallinen henkilöauto, joka tuli markkinoille vuonna 2000. Tätä mallia on kehitelty useampaankin otteeseen ja siitä on ehtinyt tulla markkinoille jo kaksi sukupolvea, joista jälkimmäinen lanseerattiin vuonna 2010 Geneven autonäyttelyssä. Tämä laadukas Volvo tulee varusteltuna myös City Safety -järjestelmällä, joka tarkoittaa sitä, että se pyrkii turvaamaan kaupunkiajoasi ja mahdollisuuksien mukaan estämään hidasvauhtiset peräänajot. Laadukkaaseen autoon kuuluu vähintään yhtä laadukkaat renkaat, joten ryhdy nyt tuumasta toimeen tilaamalla omasi. Laatutietoisen ehdoton valinta ovat edulliset Volvo XC60 renkaat, jotka ovat myynnissä verkossa. Sieltä siirrät ne ostoskoriisi vain muutamalla rennolla hiiren klikkauksella. Voit vaikkapa renkaita valitessasi itse päättää sopiiko autosi tyyliin paremmin peltivanteet vai alumiinivanteet. Netissä meillä on tarjolla renkaita autoon kuin autoon, joten tule valitsemaan omasi. Kohta jo huristelet tyytyväisenä pitkin maanteitä!

Volvo XC60 renkaat ovat laatutietoisen varma valinta

Rengas-online.com on Euroopan suurin renkaiden jälleenmyyjä. Meiltä löydät kaikkien valikoimissamme olevien laaturenkaiden lisäksi myös vähintään yhtä korkealaatuisia vanteita. Tarkista renkaan pulttijako ja keskireiän oikea koko vaihtaessasi autoosi muut kuin siihen kuuluvat alkuperäisvanteet. On myös hyvä tarkastaa moottoritilavuus, vuosi esim. 03/2010 sekä alkuperäisen vanteen koko. Asiakaspalvelustamme voit aina kysyä neuvoa sitä tarvitessasi. Verkkokaupassamme myynnissä oleville tuotteille tarjoamamme 30 päivän palautusoikeuden, mikä mahdollistaa sinulle helpon ja joustavan kaupanteon meidän kanssamme. Saat myös ilmaisen kuljetuksen, kun tilaat kaksi tai sitä useamman renkaan samalla kertaa.

rengas-online.com - tarjouksen Delticom AG 14.06.2019 03:36